Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

analitičari najavljuju "domino" efekt na wallst,možda bi im bilo najbolje da zatvore burzu na mjesec dana…

Shorteri se iskrcali i sutra je DOW u plusu.
Pogledaj After hours a posebice financijaše.

jel, ja to dobro vidim … LeH se trži po 13 centi ?!?

I love the Smell of Profits in the Morning

Najbolji stradavaju,nema iznimke…
GOOGLE(NasdaqGS: GOOG)
After Hours: 416.00 1.51 (0.36%)4:59PM EThelp
Last Trade: 414.49
Trade Time: 4:00PM ET
Change: 28.44 (-6.42% )

Glasnogovornik IGH na neodređeno

Kao što sam danas rekao da je pad DOW indexa uzrokovan iskrcavanjem shortera tako isad tvrdim da je to istina. Najbolji pokazatelj je After hours trading. DOW u plusu, a financijaši posebice.

Pitaj svog brokera. Ako ti on ne pomogne onda otvori temu na forumu pa ćemo se liepo ispričati.
[/quote]

Nisam baš na ti s brokerskom zajednicom, ali mislim da ovoga baš i nema kod nas. Ipak je HANFA malo stisla. Razgovori se snimaju.
Možda nešto sitno HT, ali ovo drugo ne.
[/quote]

Ma "Knjigovođo" pusti ga.

Short sale u Americi, s njihovom regulacijom i pravilima ovog tradea, je nešto posve drugo od ovoga o čemu mislim da on priča.

Odgovor mi je sve rekao.

Nego mene strah za Gazdu. Treba nam operativan Gale, a na tv-u spominju neke polomljene ekstremitete.

analitičari najavljuju "domino" efekt na wallst,možda bi im bilo najbolje da zatvore burzu na mjesec dana…

[/quote]

Sava, kao i jučer, mora se odraditi taj mali korak prema gore.
Sitan za čovjeka, velik za čovjiečanstnvno.
Pa opet nazad dva koraka.
Daj shvati i ne tupi više.

[/quote]

Nažalost nema plusa,nove loše vijesti idu iz minue u minutu,čini mi se da se pravi sr.. još nije ni pojavilo,nitko ništa ne zna,samo se gleda tko će koga preuzeti a da i sam ne potone.,recimo aig avionski leasing ima imovine 70mlrd no nema kupca uopće u ovom trenutku,svi dišu na škrge,još i izbori dolaze neizvjesni kao i oni prošle godine.Po meni je pitanje kome će ovaj bumerang napraviti veću štetu,mislim da uskoro gine neka od evropskih banaka…

Ma "Knjigovođo" pusti ga.

Short sale u Americi, s njihovom regulacijom i pravilima ovog tradea, je nešto posve drugo od ovoga o čemu mislim da on priča.
Odgovor mi je sve rekao.
Nego mene strah za Gazdu. Treba nam operativan Gale, a na tv-u spominju neke polomljene ekstremitete.

Ne priča on bez veze. Znali su brokeri prodati tvoju dionicu, pa je poslije kupiti jeftinije, dakako u većim količinama.

No tu je problem s SDA izvodima, stisla HANFA, ulagači su malo više obrazovaniji, tako da mislim da toga nema baš previše.

Inače to je klasični short sale, samo što je problem što vlasnik dionice ne zna da je ‘posudio’ svoju dionicu i za to mu se ne plaća naknada.

Što se tiče Galeta … bitno je da psihički vlada situacijom. Iako će nas ovo baciti gadno unatrag.

[

Šta je plašiš se argumentirane rasprave na temu short sellinga u Hrvata.
Kakva uloga tebi pripada u cijeloj priči pitam se?

Nego zanima me, čisto onako iz radoznalosti: jel’ netko već ili će završiti u zatvoru zbogo ovog sranja u ‘meriki. Ili je to samo virtualna igrica? [smiley]

Nego zanima me, čisto onako iz radoznalosti: jel’ netko već ili će završiti u zatvoru zbogo ovog sranja u ‘meriki. Ili je to samo virtualna igrica? [smiley]

Nisam vidio da ih je bilo tko tužio, do sada.
Ne ideš u zatvor a da te netko ne optuži i osudi.

loyds upravo posudio 12mlrd HBOS-u da premosti nelikvidnost…,istovremeno ga i preuzeo upravo…

New Report

Close