Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gold 864.1 +83.6 +10.71%

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Zlato nije nikad ovako raslo, ispada da raste kao da je netko lansirao atomsku bombu.

Ovim tempom ode zlato za tjedan dana na 2000$.

A sutra će zlato na grafu izgledati ovako:

Ovaj 6-mjesecni graf zlata me podsjeca na crobex! [lol] [proud]

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Gledam FTSE pao ovih dana takoreć u mahu 500 bodova a tamo najveći padovi u mahu su mu
bili oko 1000 bodova i to tamo 2002-ge i 1987-me, znaći bez panike svakako slijedi odbijanac ………..
Uglavnom tehnički gledajući ovo je bilo očekivano……moje mišljenje a kako bude
vidjet ćemo…..

I evo da vidimo koje to sretne dionice rastu danas u SAD-u…

Biti će jako zanimljiv petak. Triple Witching ili ti Freaky Friday. 4x godišnje a pada u ovaj petak. [cool]

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

ameri smanjuju minus….
http://finance.yahoo.com/

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

u americi znatni minusi [cry]

... otišli su bikovi uzalud ...

SAD-e ponovno tone. Volatilnost je jednaka jučerašnjoj.
Vaš link

MS -26.97% MER -8.48% LEH -53.13% GS -17.05%
AIG -40.05%

Biti će jako zanimljiv petak. Triple Witching ili ti Freaky Friday. 4x godišnje a pada u ovaj petak. [cool]

Srećom pa ovaj petak još nije i 31.10. (Dan Vještica). ONDA bi bio interesantan petak…
[cool]

Ode sve u tri lijepe…
Pada noć, a američki indeksi se rastavljaju na sastavne dijelove, uh sjetih se jedne pjesme….

A kada padne noć,
ja zovem upomoć,
jer FED-a nema tuuuuu….

I svaki novi dan,
ko smrt je poguban,
jer plusa nema tuuuuu…..

Ode sve u tri lijepe…
Pada noć, a američki indeksi se rastavljaju na sastavne dijelove, uh sjetih se jedne pjesme….

ajde malo izracunaj koliko su pali njihovi indeksi, a koliko je pao Crobex u istom vremenskom intervalu. uz to jos razmisli o tome da oni stvarno imaju i fundamentalnih problema…

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

mislim da ce nama dno biti 2600

New Report

Close