Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego………….

NY Post: Regulators reach out for WaMu buyer

"Federal regulators have recently reached out to several banks to gauge their interest in buying struggling Washington Mutual Inc the New York Post reported Wednesday."

Ovo je ko kuga

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Nego………….

"Federal regulators have recently reached out to several banks to gauge their interest in buying struggling Washington Mutual Inc the New York Post reported Wednesday."

Ovo je ko kuga

A da se privremeno preseliš u USA.
Evo ja ću ti poslati garanciju; treba nam takvih PLAŠITELJA jer uz sve banke koje su propale u USA i koje će propasti nikako da DOW klizne ispod 11.000,00.

Čista psihologija sve ovo, niti ima veze s realnošću, niti je ono što se zapravo misli, do samo prije dvije godine svijet je vidio sve najljepše, plasirane vijesti o cvijeću koje rastu cijelom Azijom, Europom, Amerikom, Afrikom, Australijom, ljude koji se ljube i iskazuju svoje osjećaje jedni drugima i taj element je utjecao da ljudi kupuju po cijelom svijetu sumanuto kao da nema sutra.

Sada je situacija potpuno različita, cvijeće više ne raste, ljudi se ne ljube, ne iskazuju osjećaje i taj element sada utječe da ljudi prodaju sumanuto po cijelom svijetu kao da nema sutra.

Ovo ću sačuvati djeci za prije spavanja. Ima i pouku i sve samo ću još ubacit kojeg životinjskog lika da bude basna [wink]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Nego………….

Ovo je ko kuga

A da se privremeno preseliš u USA.
Evo ja ću ti poslati garanciju; treba nam takvih PLAŠITELJA jer uz sve banke koje su propale u USA i koje će propasti nikako da DOW klizne ispod 11.000,00.
[/quote]

Pa pričekajte malo.
Nije se još ekipa iskrcala do kraja.
Ja sam svoju prognozu dao prije tri mjeseca, pa ćemo vidjeti

Evo bar se BDI malo odbio… Doduse i crknuta macka se odbije kad tresnes sa njom o zemlju. Promjena trenda ili?

17 September 2008
Baltic Dry Index (BDI) +96 4856

Supramax jedino malo u minusu…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Evo bar se BDI malo odbio… Doduse i crknuta macka se odbije kad tresnes sa njom o zemlju. Promjena trenda ili?

17 September 2008

Ja znam da se BDI koristi u nekim inv.kućama kao jedan od pokazatelja smjera globalne ekonomije

Pa pričekajte malo.
Nije se još ekipa iskrcala do kraja.
Ja sam svoju prognozu dao prije tri mjeseca, pa ćemo vidjeti

Imaš li kakvu višegodišnju prognozu?

17 September 2008

To vi kolega iz vlastitog iskustva znate?

[/quote]

Ne kolega, gledao sam na National Geographic-u neku reportazu… Kineski kuhari tako tvrde. Ja im vjerujem, oni imaju iskustva sa tim.

bude i on sutra up [thumbsup]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

17 September 2008

To vi kolega iz vlastitog iskustva znate?

[/quote]

Ne kolega, gledao sam na National Geographic-u neku reportazu… Kineski kuhari tako tvrde. Ja im vjerujem, oni imaju iskustva sa tim.

[/quote]

Nije ni National Geographic što je nekad bio.
Jel prikazuju možda i borbe pasa?
I tu bi Kinezi imali štošta za reći

Malo smo off-topic kolega ententinis. A i moram ici preparkirat auto, parkiran sam tocno ispod znaka zabranjeno parkiranje. A interesanto je da nemres otjerat u zastaru to… Ubojstvo mozes, ali kaznu za parkiranje ne!?
Ako me nema vise danas, znaci da sam u "Pauku" i pokusavam izvuc svog vjernog konja iz ruku mrskog neprijatelja. Tek dolko da se ne brinete.

europa ipak prati amere!

http://de.finance.yahoo.com/m1.php

http://de.finance.yahoo.com/m2.php

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

New Report

Close