Eto ovako trebaju padati cijene u trgovinama, a ne na burzi.
Stvarno je bolja konkuretnost na burzi………
što nije onaj škot iz banke royal bank of scotland prije prognozirao raspad bankovnog sistema u americi u devetom mjesecu pa su mu se svi na ovom forum smijali. Isto je rekao da bi prije obrata dow jones mogao pasti na 10000 bodova a s&p na 1000 bodova. Na kraju ispada da je bio u pravu i mislim da će u svojoj banci dobiti popriličnu nagradu za ovakvu procijenu jer su vjerojatno jako umanjili svoj rizik.
Samo meni nije jasno kakve to veze ima s našim firmama s obzirom da neke imaju ugovorene poslove pet godina unaprijed a ht je monopolist na našem tržištu isto tako brodari nižu sve bolje rezultate poslovanja tako da se vidi da je naše tržište puno prevaranata ja se povlačim s naše burze i idem ulagat u ameriku kada dow jones dođe na oko 10000 bodova.
Ima jedna:
"Psihologija mase"
pročitaj pa češ shvatiti kakav utjecaj ima…
a ako dj dođe na 10000 to znači da je AIG propao, a onda niti 8k nije granica….stoga ostani tu i gledaj kaj se događa
@pobjeda
AIG je u premarketu pao 50% a skupa s ostalim fin kompanijama povukao DOW 145 poena.
Teško da DOW može ispod 10.500,00
@pobjeda
AIG je u premarketu pao 50% a skupa s ostalim fin kompanijama povukao DOW 145 poena.
Teško da DOW može ispod 10.500,00
kolega dajte shvatite jednu stvar…ako AIG ide u propast onda su ameri sutra ispod 10500, ako ne i ispod 10000…dao bog da ste u pravu, ali psihologija je strašna….samo bacite oko na crobex
samo mi je čudno da kod nas nema blokada…kao da netko namjerno drži dionice malo iznad blokade da se nakrca…
Svijetski potop.
DAX 5,868.27 9:09AM ET Down 195.89 (-3.23%)
FTSE 100 4,962.50 9:09AM ET Down 241.70 (-4.64%)
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,3647947,00.html?maca=kro-rss-cro-all-1479-rdf
[kolega dajte shvatite jednu stvar…ako AIG ide u propast onda su ameri sutra ispod 10500, ako ne i ispod 10000…dao bog da ste u pravu, ali psihologija je strašna….samo bacite oko na crobex
samo mi je čudno da kod nas nema blokada…kao da netko namjerno drži dionice malo iznad blokade da se nakrca…
Taman sam mislio nešto uzet kad ono blokada.
Rusi MICEX suspendirali trgovinu!
Not over until the fat lady…cekaj malo..
AIG -65%
Čiča miča gotova je priča
[bye]
-42%
Dividenda 19%