Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne volim blind date.
Naročito ne sa brkatim muškarcima.
Osim ako mi ne pošaljete svoju sliku i JMBG

Ne voliš? A zašto? Inače, nemam brkiće[kiss], gore

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Dosao Goldman.
Tako tako.
Nije dobro ali nije ni lose.
Mislim da su svi ocekivali puno gore.
Dobit od 1.81 po dionici
Vidjet cemo.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

300 hudicev, ovo ne spasi ni da ispod hrvatske naftna polja [lol] [lol] [lol].

Ljudi sada igra postaje zanimljiva. Bez brige i ja pusim muski nije da nekoga zahebavam.

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Dosao Goldman.
Tako tako.
Dobit od 1.81 po dionici
Vidjet cemo.

Ne zaboravimo CPI

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

LONDON (MarketWatch) — The New York branch of the Federal Reserve added Tuesday $50 billion over-night repurchase agreements, known as repos. the amount matches an operation Monday that was the largest since the aftermath of the Sept. 11, 2001 terrorist attacks. The Fed said earlier it stands ready to arrange further operations as needed. In addition, the Fed will conduct its typical, $20 billion, 28-day repo. The Fed offers the short-term loans to financial institutions on every business day. Earlier, the Bank of Japan, the European Central Bank and the Bank of England made injections into the market to ease fears that banks will hoard liquidity.

Je li to pomažu AIG-u.

e oprostite ljudi kaj sam se nasmijo. Sory e da i jedan naslov, ali ne brinite na forumu ima ljudi kaj to bolje kuze jas sam slab sa engleskim pa je valjda ovo super

http://www.cnbc.com/id/26733548

CPI uopce nema nikakve veze.
Nafta je na 90 pa nikoga briga.

AIG je glavni.
GS je ok.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Dosao Goldman.
Tako tako.
Dobit od 1.81 po dionici
Vidjet cemo.

Ja sam razočaran, ni milijardu dolara profita u ovakvim vremenima.

LONDON (MarketWatch) — The New York branch of the Federal Reserve added Tuesday $50 billion over-night repurchase agreements, known as repos. the amount matches an operation Monday that was the largest since the aftermath of the Sept. 11, 2001 terrorist attacks. The Fed said earlier it stands ready to arrange further operations as needed. In addition, the Fed will conduct its typical, $20 billion, 28-day repo. The Fed offers the short-term loans to financial institutions on every business day. Earlier, the Bank of Japan, the European Central Bank and the Bank of England made injections into the market to ease fears that banks will hoard liquidity.

Je li to pomažu AIG-u.

pa kolega tko ne pomaže?
nismo svijesni što bi značilo propast AIG-a.
Nije to samo AIG već tisuće tvrtka koje su vezane, te se stoga jako nadam da ameri imaju snage to srediti inaće odosmo mi debelo ispod 2500…a dj natrag na 7k

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Nije loše, bože me sačuvaj je ko čita naslove, ajmo ponovo mozda slabo razmijem engleski

http://www.cnbc.com/id/26733548

Ne volim blind date.
Naročito ne sa brkatim muškarcima.
Osim ako mi ne pošaljete svoju sliku i JMBG

Ne voliš? A zašto? Inače, nemam brkiće[kiss], gore
[/quote]

Pa kolegice ovo je ozbiljan poslovni forum.
Da li ste vi svjesni veličine i važnosti auditorija koji prisustvuje našim konverzacijama?
Ovo nije mjesto za seksualni innuendo.
Ali na PM je
[kiss]

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

što nije onaj škot iz banke royal bank of scotland prije prognozirao raspad bankovnog sistema u americi u devetom mjesecu pa su mu se svi na ovom forum smijali. Isto je rekao da bi prije obrata dow jones mogao pasti na 10000 bodova a s&p na 1000 bodova. Na kraju ispada da je bio u pravu i mislim da će u svojoj banci dobiti popriličnu nagradu za ovakvu procijenu jer su vjerojatno jako umanjili svoj rizik.
Samo meni nije jasno kakve to veze ima s našim firmama s obzirom da neke imaju ugovorene poslove pet godina unaprijed a ht je monopolist na našem tržištu isto tako brodari nižu sve bolje rezultate poslovanja tako da se vidi da je naše tržište puno prevaranata ja se povlačim s naše burze i idem ulagat u ameriku kada dow jones dođe na oko 10000 bodova.

New Report

Close