Dobro blueman govori, slažem se s njime [thumbsup]
Ipak sam sinoc do 2 ujutro visio na bloombergu i stranim forumima.
Ali show teski.
Prvo ekipa iz svih banaka (Barclays, BoA, JP) udje u Wallstreet (vjerojatno najmocniji ljudi svijeta), pa izlaze van iz zgrade pa se opet vracaju.
Pa vijest da ovaj odustaje pa se ovaj vraca.
Ma svasta
Ovaj tjedan ce se sve razrijesiti.
Ne bi čak čudilo da do pred kraj dana vidimo i koju zelenjavu, barem u Europi, a ako ništa drugo, bolje je i to nego stagnacija koja već dugo vremena traje, SAD ili NIKAD!!!
Osim što su definitivno odradili Lehmana i ML, definirali osnivanje fonda teškog 70 milijardi, važna je i činjenica da je FED širom otvorio svoj Discount Window. Za kolateral sada uzimaju i DIONICE.
Vrlo važna činjenica za stabilizaciju burze. Neće se prodavati za bagatelu na burzi nego će poslužiti kao zalog za povoljan kredit. Po meni najvažniji dio dogovora.
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=8a6b1644-d9b5-44f8-a102-a3287b9ae756&open=sec
Onda ce svi govorit da smo zbog Merrilla pali. Gluposti
ma kakav potpo.
dan kada Lehman kihne i kada se Merryl preuzme od BoA da se padne samo 2,8% je nista.
Drago mi je da su isli na ovaj nacin srediti ovo.
Losa vijest je uvijek jaca od dobre vijesti…
Ali ako je ovo cijena toga da se riejsi situacija,slazem se blueman da je to nista…
CLV08.NYM Crude Oil Oct 08 98.93 3:52am ET 2.25 (2.22%)
ovo više nitko niti ne spominje…kao da je sada normalno da je nafta ispod 100$ čak i dan nakon razornog tornada…
ako ništa drugo imat ćemo jeftiniju bengu
pazite ovo danas…možemo se kladiti…da će bedaci iz EU roknuti više nego usa
ma kakav potpo.
dan kada Lehman kihne i kada se Merryl preuzme od BoA da se padne samo 2,8% je nista.
Drago mi je da su isli na ovaj nacin srediti ovo.
AIG je povuka o Futurese u USA.
-30%!!!
AIG I Washington Mutual su ostali
Ali nema futuresa ML-a. To bi bilo +70% i sasvim druga slika na burzi.