da sam ja vani i da imam love kupovao bih upravo ove dvije dionice … pa ti sad misli zašto …
a vrijedilo bi pročitati i Kostolanya, pa vidjeti kako je on zaradio u ratno vrijeme …
bi kupio feni ili fredija, brzo, nemoj gledat yahoo.
ja bi fannie jer je cura [kiss]
http://finance.yahoo.com/q?s=FNM
[/quote]
ah joj moj dragi dzejms ja se nadam da ste barem Vi uletili u feni
promatram je na linku kojeg ste tako nesebicno podijelili sa nama i gledam kako samo buja i buja
auh feni je mogla rjesiti probleme svih forumasa
to se zove ,,,,,auh
pofuk
Ajooooooj.
S&P 500 INDEX,RTH 1,235.38 2:59pm ET Down 32.41 (-2.56%)
Dow Jones Industrial Average 11,318.02 2:58pm ET Down 192.72 (-1.67%)
NASDAQ COMPOSITE 2,224.48 2:58pm ET Down 45.28 (-1.99%)
Udahnite duboko ?
eto još sam 8000% i opet je na dugogodišnjoj ATH cijeni mala fenica.
ma prestaršno, šta izvode s tim dionicama…neko izgubio sve pa mu svejedno oće prodat po 0,8 ili 0,9$ a drugi zaradio 50% u jednom danu preko njegove grbače.
al evo šta warren o fannie mae priča već godinama.
http://www.youtube.com/watch?v=DHBErCgPIpM
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala Ovo je naša stvarnost a ne EU –
MK -0.38% SLO- 1.30% CG 1.26% BiH – 1.05 SRB – 0.18% BALKANE moj
____________________________________________________________________________________
Najprije se bere vrhnje u EU i po globusu a ondase dolazi na balkan jer s jednom lovom se više puta radi, barem bi tako trebalo biti
eto još sam 8000% i opet je na dugogodišnjoj ATH cijeni mala fenica.
ma prestaršno, šta izvode s tim dionicama…neko izgubio sve pa mu svejedno oće prodat po 0,8 ili 0,9$ a drugi zaradio 50% u jednom danu preko njegove grbače.
al evo šta warren o fannie mae priča već godinama.
http://www.youtube.com/watch?v=DHBErCgPIpM
oh boze mili sjajno
kakva je to samo dinamicna stvar
Ogroman pad indexa u Americi.
Dow Jones Industrial Average 11,237.33 3:59pm ET Down 273.41 (-2.38%)
NASDAQ COMPOSITE 2,214.42 4:01pm ET Down 55.34 (-2.44%)
S&P 500 INDEX,RTH 1,224.68 4:01pm ET Down 43.11 (-3.40%)
Još su sad više pali nego rasli nakon preuzimanja F-und-F.
Joj, joj, ni Ameri ne znaju gdje će dalje.
Već pola godine na forumu se priča o propasti Amera?
Kad će više?
Meni se čini da oni iz ovoga izlaze sve jači i jači.
Kad ovako konsolidirani financijski sektor krene u preuzimanja u svijetu nitko mu neće moći parirati.
Prokleta je Amerika i zlato što sja…….
DOW -2,42%
NASDAQ-2,64%
S&P500-3,40%
Ajme škrguta !!!!!
Za osjetljive zube preporuča se Sensodyne.
Kukulele!!!!!!
Pa ove komunjare u Americi će dobiti slom živaca.
Taman su mislili da su uspjeli ovcama prodati priču o spasu tržišta,kad ono…..bum.
Ovca strikes back!!!!!
Kad sam ja pričao o tome da Lehman ne bi ni rođena majka kupila onda su mi sava i još neki rekli da je to gotova stvar,da Korejci kupuju sigurno i o čemu ja to pričam.
Naravno, bila je to još jedna u nizu lansiranih pričica za iskrcavanje.
Suckerima možeš prodat tu priču nekoliko puta, a onda jazovka.
Pa dajte pogledajte ovo:
Lehman -43%
Ali nije sve izgubljeno.
Ima se toga još za izgubiti
se otvara novi "facility" (sto kod to znacilo), koji se zove PDCF (ili tako nekako). Valjda Primary Delaer Credit Facility, koji ukljucuje i nedepozitne banke, famozne "primary delaere", koji sad mogu posudjivat po DW rate (koji je i smanjen) ioako nisu depozitarne banke. Znaci, nije sija, nego vrat. Nije DW otvoren za
OK, znači nisu investicijske banke, već primarni dileri s mog popisa …
DW nije zamisljen da se normalno posudjuje iz njega, nego kad nastupe neki problemi (likvidnost i sl.).
Netočno, imaš 3 vrste kredita a samim time i kamatnih stopa:
1. primarni krediti – primary discount rate 2,25% (ova o kojoj pričamo) … normalno je da banke prekonoćno trebaju sredstva, dakle mogu od FED-a posuditi zbog trenutne nelikvidnosti (prekonoćno)
2. sekundarni krediti – secondary discount rate 2,75% … to je ovo o čemu ti pričaš, dakle ovim kreditima FED pokušava spasiti određenu banku
3. sezonski krediti – odobravaju se bankama koje imaju potrebu za većom likvidnošću u određenim dijelovima godine (banke koje financiraju poljoprivredu, turizam i sl.)
BTW, dokle večeras imaš izaz iz brloga? Opet do ponoći ili danas malo duže … ipak je danas bilo crvenilo na burzama, pa se mama i tata ne trebaju bojati za tebe … [lol]
2. sekundarni krediti – secondary discount rate 2,75% … to je ovo o čemu ti pričaš, dakle ovim kreditima FED pokušava spasiti određenu banku
Koju imovinu stavljaju kao zalog?
Koju imovinu stavljaju kao zalog?
[/quote]
Nemam pojma …
[/quote]
Mora se to osigurati nekom kolateralom.
Znaš kako se kaže Nema džabe ni u stare babe.