Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

da sam ja vani i da imam love kupovao bih upravo ove dvije dionice … pa ti sad misli zašto …
a vrijedilo bi pročitati i Kostolanya, pa vidjeti kako je on zaradio u ratno vrijeme …

bi kupio feni ili fredija, brzo, nemoj gledat yahoo.
ja bi fannie jer je cura [kiss]
http://finance.yahoo.com/q?s=FNM
[/quote]
ah joj moj dragi dzejms ja se nadam da ste barem Vi uletili u feni
promatram je na linku kojeg ste tako nesebicno podijelili sa nama i gledam kako samo buja i buja
auh feni je mogla rjesiti probleme svih forumasa
to se zove ,,,,,auh
pofuk

Ajooooooj.
S&P 500 INDEX,RTH 1,235.38 2:59pm ET Down 32.41 (-2.56%)
Dow Jones Industrial Average 11,318.02 2:58pm ET Down 192.72 (-1.67%)
NASDAQ COMPOSITE 2,224.48 2:58pm ET Down 45.28 (-1.99%)

Udahnite duboko ?

eto još sam 8000% i opet je na dugogodišnjoj ATH cijeni mala fenica.
ma prestaršno, šta izvode s tim dionicama…neko izgubio sve pa mu svejedno oće prodat po 0,8 ili 0,9$ a drugi zaradio 50% u jednom danu preko njegove grbače.
al evo šta warren o fannie mae priča već godinama.
http://www.youtube.com/watch?v=DHBErCgPIpM

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala Ovo je naša stvarnost a ne EU –
MK -0.38% SLO- 1.30% CG 1.26% BiH – 1.05 SRB – 0.18% BALKANE moj
____________________________________________________________________________________
Najprije se bere vrhnje u EU i po globusu a ondase dolazi na balkan jer s jednom lovom se više puta radi, barem bi tako trebalo biti

eto još sam 8000% i opet je na dugogodišnjoj ATH cijeni mala fenica.
ma prestaršno, šta izvode s tim dionicama…neko izgubio sve pa mu svejedno oće prodat po 0,8 ili 0,9$ a drugi zaradio 50% u jednom danu preko njegove grbače.
al evo šta warren o fannie mae priča već godinama.
http://www.youtube.com/watch?v=DHBErCgPIpM

oh boze mili sjajno
kakva je to samo dinamicna stvar

Ogroman pad indexa u Americi.
Dow Jones Industrial Average 11,237.33 3:59pm ET Down 273.41 (-2.38%)
NASDAQ COMPOSITE 2,214.42 4:01pm ET Down 55.34 (-2.44%)
S&P 500 INDEX,RTH 1,224.68 4:01pm ET Down 43.11 (-3.40%)

Još su sad više pali nego rasli nakon preuzimanja F-und-F.
Joj, joj, ni Ameri ne znaju gdje će dalje.

Već pola godine na forumu se priča o propasti Amera?
Kad će više?
Meni se čini da oni iz ovoga izlaze sve jači i jači.
Kad ovako konsolidirani financijski sektor krene u preuzimanja u svijetu nitko mu neće moći parirati.

Prokleta je Amerika i zlato što sja…….

DOW -2,42%
NASDAQ-2,64%
S&P500-3,40%

Ajme škrguta !!!!!
Za osjetljive zube preporuča se Sensodyne.
Kukulele!!!!!!
Pa ove komunjare u Americi će dobiti slom živaca.
Taman su mislili da su uspjeli ovcama prodati priču o spasu tržišta,kad ono…..bum.
Ovca strikes back!!!!!
Kad sam ja pričao o tome da Lehman ne bi ni rođena majka kupila onda su mi sava i još neki rekli da je to gotova stvar,da Korejci kupuju sigurno i o čemu ja to pričam.
Naravno, bila je to još jedna u nizu lansiranih pričica za iskrcavanje.
Suckerima možeš prodat tu priču nekoliko puta, a onda jazovka.

Pa dajte pogledajte ovo:

Lehman -43%

Ali nije sve izgubljeno.
Ima se toga još za izgubiti

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

se otvara novi "facility" (sto kod to znacilo), koji se zove PDCF (ili tako nekako). Valjda Primary Delaer Credit Facility, koji ukljucuje i nedepozitne banke, famozne "primary delaere", koji sad mogu posudjivat po DW rate (koji je i smanjen) ioako nisu depozitarne banke. Znaci, nije sija, nego vrat. Nije DW otvoren za

OK, znači nisu investicijske banke, već primarni dileri s mog popisa …

DW nije zamisljen da se normalno posudjuje iz njega, nego kad nastupe neki problemi (likvidnost i sl.).

Netočno, imaš 3 vrste kredita a samim time i kamatnih stopa:

1. primarni krediti – primary discount rate 2,25% (ova o kojoj pričamo) … normalno je da banke prekonoćno trebaju sredstva, dakle mogu od FED-a posuditi zbog trenutne nelikvidnosti (prekonoćno)
2. sekundarni krediti – secondary discount rate 2,75% … to je ovo o čemu ti pričaš, dakle ovim kreditima FED pokušava spasiti određenu banku
3. sezonski krediti – odobravaju se bankama koje imaju potrebu za većom likvidnošću u određenim dijelovima godine (banke koje financiraju poljoprivredu, turizam i sl.)

BTW, dokle večeras imaš izaz iz brloga? Opet do ponoći ili danas malo duže … ipak je danas bilo crvenilo na burzama, pa se mama i tata ne trebaju bojati za tebe … [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

2. sekundarni krediti – secondary discount rate 2,75% … to je ovo o čemu ti pričaš, dakle ovim kreditima FED pokušava spasiti određenu banku

Koju imovinu stavljaju kao zalog?

[/quote]

Nemam pojma …

I love the Smell of Profits in the Morning

[/quote]

Nemam pojma …
[/quote]

Mora se to osigurati nekom kolateralom.
Znaš kako se kaže Nema džabe ni u stare babe.

New Report

Close