Pobježe mi medo u brlog bez odgovora … sigurno ima izlaz do 00.00. Neka naći ću ja njega i tamo … [lol]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
danas nas nece niti mali povuc prvih 10 min
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Uzlet je završio.
Azija -1,75%
Europa pada.
Nema više bull runa.
Vaš link
WaMu’s chat with regulators
"Regulators have been in touch with Washington Mutual (WM). The Seattle thrift announced Monday that it entered into a memorandum of understanding with the Office of Thrift Supervision “concerning aspects of the bank’s operations, principally in several areas of its risk management and compliance functions, including its Bank Secrecy Act compliance program."
Ovi su slijedeći
a mozda bi mogao si nacrtati razliku izmedju kamatnih stopa u SAD i EU i USD/EUR- tamo lezi odgovor i za kolegu winnie23
Bear Stearns nije bio pod regulativom FED-a. Pa je svejedno dobio lovu. A o otvaranju discount window-a za FNM i FRE su razmisljali, znaci da su mogli.
Tehnički lovu nije dobio B&S nego je koristio premosnicu prema prozoru u vidu JPM. Naime, JPM je dobio odobrenje FED-a da se zajmi na DW-u i da ta sredstva posudi B&S-u.
Kolega, nije paradajz nego rajčica [cool]
hm, banka, a nije pod fedom … čudno … ne znam, ali mi ostaje da ti vjerujem …
[/quote]
Zato što je B&S bio investicijska banka, dok je JPM retail Banka (između ostalog). Investicijskim bankama se do sada nije pružala mogućnost uzimanja kredita za likvidnost. Do sada!
Za ono drugo, da jelovu dobio JPM, tu si u pravu.
nije valjda… mozda bi trebao pratiti burz u u milisekundama a ne u minutama
[/quote]
Uzas koliko dezinformacija…
Pa sto uopce moderatori pustaju to privremeno stanje da prode na forum, koga zanima neka pogleda.
Pa strpite se kolega bar uru dvije da se burza otvori a ne postati samo onda kada vam pase minus.
Europa lijepo otvorila. [thumbsup]