Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pobježe mi medo u brlog bez odgovora … sigurno ima izlaz do 00.00. Neka naći ću ja njega i tamo … [lol]

I love the Smell of Profits in the Morning

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia

danas nas nece niti mali povuc prvih 10 min

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Uzlet je završio.
Azija -1,75%

Europa pada.
Nema više bull runa.
Vaš link

WaMu’s chat with regulators

"Regulators have been in touch with Washington Mutual (WM). The Seattle thrift announced Monday that it entered into a memorandum of understanding with the Office of Thrift Supervision “concerning aspects of the bank’s operations, principally in several areas of its risk management and compliance functions, including its Bank Secrecy Act compliance program."

Ovi su slijedeći

a mozda bi mogao si nacrtati razliku izmedju kamatnih stopa u SAD i EU i USD/EUR- tamo lezi odgovor i za kolegu winnie23

Bear Stearns nije bio pod regulativom FED-a. Pa je svejedno dobio lovu. A o otvaranju discount window-a za FNM i FRE su razmisljali, znaci da su mogli.

Tehnički lovu nije dobio B&S nego je koristio premosnicu prema prozoru u vidu JPM. Naime, JPM je dobio odobrenje FED-a da se zajmi na DW-u i da ta sredstva posudi B&S-u.

Kolega, nije paradajz nego rajčica [cool]

Bear Stearns nije bio pod regulativom FED-a.

hm, banka, a nije pod fedom … čudno … ne znam, ali mi ostaje da ti vjerujem …

[/quote]
Zato što je B&S bio investicijska banka, dok je JPM retail Banka (između ostalog). Investicijskim bankama se do sada nije pružala mogućnost uzimanja kredita za likvidnost. Do sada!

Za ono drugo, da jelovu dobio JPM, tu si u pravu.

Europa pada.
Nema više bull runa.
Vaš link

nije valjda… mozda bi trebao pratiti burz u u milisekundama a ne u minutama

Europa pada.
Nema više bull runa.
Vaš link

Gdje ti od toga vidis pad?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Europa pada.
Nema više bull runa.
Vaš link

nije valjda… mozda bi trebao pratiti burz u u milisekundama a ne u minutama
[/quote]
Uzas koliko dezinformacija…
Pa sto uopce moderatori pustaju to privremeno stanje da prode na forum, koga zanima neka pogleda.
Pa strpite se kolega bar uru dvije da se burza otvori a ne postati samo onda kada vam pase minus.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Europa pada.
Nema više bull runa.
Vaš link

Istina, u 10,00 su samo na +1% za razliku od jučerašnjih +3%.
Koji si pa sad ti multinick?

Treba zaradit za jedrenje...zapravo već jesam

Europa lijepo otvorila. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close