Ovo je najveća financijska krada u Hrvatskoj.Za ovo netko mora odgovarati.Tu nema Kutle i CO,ovo je jedna ekipa koja je iskordinirano ovo sve napravila.Treba ovo sve potkrjepiti i dostaviti HTR,RTL,NOV…
Ovo je najveća financijska krada u Hrvatskoj.Za ovo netko mora odgovarati.Tu nema Kutle i CO,ovo je jedna ekipa koja je iskordinirano ovo sve napravila.Treba ovo sve potkrjepiti i dostaviti HTR,RTL,NOV…
Točno sam znao da ćeš govoriti o lopovima, uostalom to u zadnje vrijeme samo i pišeš.[lol]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
http://finance.yahoo.com/indices?e=nasdaq
Solidno su krenuli 🙂
Kolega, o čemu vi to?
Crobex 0,22%
Ovoe vec duuugoo nije viđeno, baš me zanima CROBEX na zatvaranju danas.Ako danas ne porastemo bar 2% onda nam nema spasa… [thumbsup]
Jako bih se iznenadio kada bismo porasli 2% danas, čisto iz razloga što su evropski i američki indexi prošli tjedan mnogo jače padali nego mi. Mi zahvaljujući kombinaciji nelikvidnosti i čekanja INA-e niti jedan dan nismo padali više od 1% što vani nije bio slučaj.
Ali živi bili pa vidjeli… [wink]
[/quote]
Puno pozdrava onom "znalcu" koji mi je dao jedinicu za ovaj post što ne mijenja da sam bio u pravu evo u 15:35, a crobex jako daleko od +2%.
Dok se INA ne razriješi nema mrdanja crobexa ni gore ni dolje sviđalo se to nekom ili ne.
Dok nas je INA držala od pada nikom nije smetalo što evropa tone bez nas, nemojte se onda ni sada buniti, malo strpljenja.
ekipa kaj je to sa USAom?
idu li i oni prema gore?
a di smo mi?
ekipa kaj je to sa USAom?
idu li i oni prema gore?
a di smo mi?
Na balkanu !?
Točno sam znao da ćeš govoriti o lopovima, uostalom to u zadnje vrijeme samo i pišeš.[lol]
[/quote]
Moram se umješat nećeš mi zamjerit ali ja sam jedan koji stalno pišem o lopovluku i koji im stalno ebem sve ali tako je sjeti se mirovinaca kad su povukli pare šta je SAMODOL rekao u emisiji OTVORENO da to nisu smjeli napravit na takav način pa šta se desilo ništa sjeti se dobri izvještaja da ne govorim sad imena firmi nije mi cilj drukat sve popadalo ko kruške sve sto bolji izvještaj bolje su pale pa sva ta silna objašnjenja od izbora pa do ratova pa više nemaju šta lagat sjeti se nafte sad ja nafa jeftinija 40%dismo mi ma čist LOPOVLUK nemogu više pisat razbiću pilu od bjesa
A tek ove?
http://www.belex.co.yu/
Cijelu burzu treba u Haag i gotovo [lol] [lol] [lol]