Kakva europa i svijet.
Mi imamo svoj market i ne ovisimo u trenutnoj situaciji.
Baš zbog toga što se naša situacija razlikuje od njihove.
Tko će kod nas kupovati sada, kad su fondovi u gabuli i spašavaju živu glavu.
Mali? Mali mogu natući 10 milja prometa ! I šta dalje ?
Niš spektakuralno po meni, napravili su u dva dana -5% i sad to vraćaju…… mora
proć još par kvartala da možemo reć nekaj sa sigurnošću……
Stvarno je lijepo vidjeti Europu da ovako raste, vec jako dugo nije. A mi jos duze!
vauuuuu…………….ovakav reli kakav je danas počeo ne eu burzama se ne viđa svaki dan
izgleda da će ftse, dax i cac40 danas zabilježiti rekordan porast u jednom danu [thumbsup]
Ovoe vec duuugoo nije viđeno, baš me zanima CROBEX na zatvaranju danas.Ako danas ne porastemo bar 2% onda nam nema spasa… [thumbsup]
Jako bih se iznenadio kada bismo porasli 2% danas, čisto iz razloga što su evropski i američki indexi prošli tjedan mnogo jače padali nego mi. Mi zahvaljujući kombinaciji nelikvidnosti i čekanja INA-e niti jedan dan nismo padali više od 1% što vani nije bio slučaj.
Ali živi bili pa vidjeli… [wink]
vauuuuu…………….ovakav reli kakav je danas počeo ne eu burzama se ne viđa svaki dan
izgleda da će ftse, dax i cac40 danas zabilježiti rekordan porast u jednom danu [thumbsup]
a vraga, glupasti englezi, konzervativni kao uvijek, zaostaju za ostatkom eu … kao da im ameri nisu braća …
čudi me, obzirom na bahatost koju ovih dana prosipaju spram nas …
a vraga, glupasti englezi, konzervativni kao uvijek, zaostaju za ostatkom eu … kao da im ameri nisu braća …
ma kaj kaj kaj kolega?! [angry]
ovo je festival vani, al ne volim kad pretjeruju, jer neko treba i počistit nakon festivala.
Jaaaako puno je ljudi još u dionicama.
Točno se vidi koliko ih navija za rast zbog Europe.
Ali mislim da navijanje nije očito dovoljno.
ma kaj kaj kaj kolega?! [angry]
ovo je festival vani, al ne volim kad pretjeruju, jer neko treba i počistit nakon festivala.
[/quote]
Vidjet ćemo sutra pravu vrijednost ovog današnjeg rasta vani.
Ako ne bude veće korekcije ili je ne bude uopće onda to već nešto znači u protivnom je ovo danas samo balončić [undecid]