Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakva europa i svijet.
Mi imamo svoj market i ne ovisimo u trenutnoj situaciji.
Baš zbog toga što se naša situacija razlikuje od njihove.

Tko će kod nas kupovati sada, kad su fondovi u gabuli i spašavaju živu glavu.
Mali? Mali mogu natući 10 milja prometa ! I šta dalje ?

Niš spektakuralno po meni, napravili su u dva dana -5% i sad to vraćaju…… mora
proć još par kvartala da možemo reć nekaj sa sigurnošću……

Stvarno je lijepo vidjeti Europu da ovako raste, vec jako dugo nije. A mi jos duze!

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

vauuuuu…………….ovakav reli kakav je danas počeo ne eu burzama se ne viđa svaki dan

izgleda da će ftse, dax i cac40 danas zabilježiti rekordan porast u jednom danu [thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

Ovoe vec duuugoo nije viđeno, baš me zanima CROBEX na zatvaranju danas.Ako danas ne porastemo bar 2% onda nam nema spasa… [thumbsup]

Jako bih se iznenadio kada bismo porasli 2% danas, čisto iz razloga što su evropski i američki indexi prošli tjedan mnogo jače padali nego mi. Mi zahvaljujući kombinaciji nelikvidnosti i čekanja INA-e niti jedan dan nismo padali više od 1% što vani nije bio slučaj.
Ali živi bili pa vidjeli… [wink]

http://www.vecernji.hr/newsroom/economics/3161060/index.do;jsessionid=8F42390B573C72E945CB20B418CE6500.2

vauuuuu…………….ovakav reli kakav je danas počeo ne eu burzama se ne viđa svaki dan

izgleda da će ftse, dax i cac40 danas zabilježiti rekordan porast u jednom danu [thumbsup]

a vraga, glupasti englezi, konzervativni kao uvijek, zaostaju za ostatkom eu … kao da im ameri nisu braća …

čudi me, obzirom na bahatost koju ovih dana prosipaju spram nas …

I love the Smell of Profits in the Morning

a vidi azije, isto impozantan rast…………

a vraga, glupasti englezi, konzervativni kao uvijek, zaostaju za ostatkom eu … kao da im ameri nisu braća …

ma kaj kaj kaj kolega?! [angry]
ovo je festival vani, al ne volim kad pretjeruju, jer neko treba i počistit nakon festivala.

Jaaaako puno je ljudi još u dionicama.
Točno se vidi koliko ih navija za rast zbog Europe.

Ali mislim da navijanje nije očito dovoljno.

ma kaj kaj kaj kolega?! [angry]
ovo je festival vani, al ne volim kad pretjeruju, jer neko treba i počistit nakon festivala.
[/quote]

Vidjet ćemo sutra pravu vrijednost ovog današnjeg rasta vani.
Ako ne bude veće korekcije ili je ne bude uopće onda to već nešto znači u protivnom je ovo danas samo balončić [undecid]

Ukupne K/P.

New Report

Close