Gledam na brokerskoj kući Trading212 kamata na mađarsku forintu na štednju je 7%. Dok je na euro 4,2%. Čak se isplati uplatiti eure i konvertirati ih u forinte za 0,7% provizije (toliko uzimaju) i štedjeti u forintama i kada završi štednja vratiti ponovno u eure za 0,7% provizije. Više se dobije nego držati novac u eurima.
Puno je veća razlika u zaradi nego troškovi konverzije. Ovo naravno pod uvjetom da se ne trguje nego da se novac drži na računu.
Također, ako netko želi dobiti besplatne dionice u vrijednosti do 100 €?
Prijavi se na Trading 212 Invest putem moje poveznice dolje u linku i oboje ćemo dobiti besplatne dionice. Ja dobio od Deutche Bank.
Gledam na brokerskoj kući Trading212 kamata na mađarsku forintu na štednju je 7%. Dok je na euro 4,2%. Čak se isplati uplatiti eure i konvertirati ih u forinte za 0,7% provizije (toliko uzimaju) i štedjeti u forintama i kada završi štednja vratiti ponovno u eure za 0,7% provizije. Više se dobije nego držati novac u eurima. Puno je veća razlika u zaradi nego troškovi konverzije. Ovo naravno pod uvjetom da se ne trguje nego da se novac drži na računu.
Također, ako netko želi dobiti besplatne dionice u vrijednosti do 100 €?
Prijavi se na Trading 212 Invest putem moje poveznice dolje u linku i oboje ćemo dobiti besplatne dionice. Ja dobio od Deutche Bank.
Isprika, naknada za konverziju valuta nije 0,7%, nego 0,15%.
Ako se netko registrira preko ovoga linka dobit ce na Trading212 besplatne dionice u vrijednosti do 100 eura:
https://www.trading212.com/invite/17t1W2JjLW
Nema zime za burze po ovoj vrućini. Haha
Evo ga opet gore. A kod nas ide dolje.
I kaj sada nek mi neko veli. Prvi članak veli da bu sve OK.
Mislim da je prodavati i ponovo kupovati najskuplja opcija. Moj portfelj koliko sada vidim držati će i jači udar. A bilo kakav oporavak mora kad tada doći makar se Svi ovi zaratili kaj pucaju jedni po drugima u režiji drugih koji buju kada im bude odgovaralo zaustaviti rat.