spomenuo si ingru… kaj fali kupovini po 14kn ako netko vjeruje u budućnost firme i kupuje na duže staze?
ne razmišljaju svi trejdati za nekoliko postotaka.
veliš teške škole nas čekaju… živa istina jer se cijeli financijski svijet mijenja sve dalje sve brže. prilagositi se ili izgorjeti.
inače, neki dan mi bio 22-gi rođendan na zse, tako da sam dožiovio i preživio kojekaj. nemaš straha!
Gospon pa gdje ste. Kaj još slavite rođendan prvog izlaska na burzu. Danas Pili piše i prenosi vijesti da ide veća korekcija vani.
Tržište vani je zrelo za jednu veću korekciju, jedino se Crobi još odupire.
Da zbilja, van je sve živo crveno. WTF…. 🤔
A u očekivanju smo, generalno, dobrih rezultata na ZSE.
Danas je prilicna panika na svjetskim burzama,vezano za inflaciju u USA (i drugdje).ZSE je malo trziste i mozda ce se “izvuci bolje” od velikih trzista.
nije samo velika inflacija problem nego nova varijanta corona virusa koja bi lako mogla napraviti novi kaos u svjetskom gospodarstvu, a istovremeno su dionice izuzetno visoko valuirane i imaju ogroman prostor za korekciju
Nova opasna varijanta korone potvrđena i u Izraelu, EU predlaže zabranu letova iz ugroženog područja
Novi, opasniji, soj korone izazvao paniku: Uvode se nove mjere, padaju cijene na burzama, zlato je skuplje
https://net.hr/danas/svijet/who-procjenjuje-treba-li-ova-varijanta-koronavirusa-izazvati-zabrinutost-34a92110-4e8c-11ec-8aa1-0217bd33ecea
opaaa…ovo ne sluti na dobro
Velika središnja banka danas označila kraj ere superjeftinog novca
Danas “potopi” na velikim azijskim burzama,ali ja te situacije koristim za dokup dobrih dionica sa predstojecim dividendama po daleko nizim cijenama.
Ne treba panicariti vec treba koristiti prilike za dokup .