ameri isto dobro rokaju – dow evo na minus 10. mašala
sutra će biti igranka – ili pukovnik ili pokojnik
Ja ne znam na čemu su neki.
S&P500 -10%
DAX -13%
Canada -13%
Eurostoxx50 -13%
Crobex je odmah nakon 15 min otišao limit down, ovim vanka amaterima je trebao cijeli dan da vide što se događa i dođu gdje im je mjesto.
Naš problem je što mi npr.padamo, pa onda pogledamo kako se kreću Usa futuresi, pa još padnemo, pa onda kad Usa krene s trgovanjem dodatno padnemo, pa onda sljedeći dan opet padamo jer su Ameri prethodni dan pali, (iako smo već jučer padali zbog istoga toga) … i tako u krug.
Dakle , danas smo pali više od Usa, i onda bi sutra opet trebali dolje iako će oni sad već malo i stati na loptu?!
Skupina drukera tu svaki dan navlači ljude i priča istu priču, a kad krene rast onda im neće biti traga.
dok ne pšrodaš gubitka nema
ludilo će doći svom kraju, uz malo sreće i 2-3 dokupa iste dionice svaki put ka dobro rokne, mođže ovo biti dobra prilika
Azijske burze opet 6-10% u negativi,ali jos je gore sto su USA dionice after trade pale dodatnih 5-10%.
Tajlandska zatvorena zbog pada preko 10%.
Azija se po malo opravlja,ali daleko je to od oporavka.Problem,puno veci sa zarazom je sada u EU,pa i USA.Volatilnost je strasna.Na SET-u od -12% do +3.6%,sada -0.98%!
NIKKEi -Japan je sada -3.86%.,SAP@ASX je sada +4,a bio je preko -7%.
Svaki dan pišete o smirivanju, svaki dan burza rokne 10%.
Kad je crobex bio -10%, dax je bio -6%. Sinoć je završio na -13%. Evo i sada pokazuje neki pad za danas. A u međuvremenu kroz noć Azija pala od 2-9%.
Vani je pušiona. Čak i kripto pada. Ja se nadam smirivanju situacije do svibnja, prerano je sada to očekivati. Još ćemo se najesti gov*na dok nam ne izađe Sunce.
Tržišta su pala preko svake mjere i svi to znaju, tako da se sad samo traži okidač za veliki skok.
To se može desiti svaki čas (npr. da dođe vijest o cjepivu i sl.)
Rast će biti rapidan (nekoliko desetaka % u danu).
Tako da treba biti uvijek spreman i na to.
Znakovito je to da će utjecaj Corone biti jako kratkotrajan, (u Kini je epidemija već gotova), plus što je u Americi već otkriveno cjepivo koje se sada testira i sigurno će ubrzo doći na tržište.
Dakle, za cca mjesec dana će sve biti gotovo u cijelom svijetu.