Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji k…?

Pada zlato, padaju dionice, bitcoin -23%…

Omg…

Rastimo zajedno...

Nakon početnog većeg pada, burze vani se stabiliziraju i polako idu prema gore.

Jedino Zse miruje i čeka ne znam samo što??

A po ničemu kod nas nema razloga za to, niti imamo puno oboljelih.

@forumas.

ja stvarno ne znam na kojim si ti drugama stari? tebi je 10.2, 10.6 i 9.7 posto pada za ftse, dax i ca stabilizacija? ili 2k + bodowa na dowu?

znam da nije ugodno, ali get real decko!

DAX -10%.

Pa DAX nije bio -10% kad su Dresden i Berlin gorili do temelja Koji vrag se više događa.

Neću sada Italiju niti spominjati, ti su u rasulu od Romula i Rema.

DAX -12,5%

Za ovo se na burzi kaže: krv teče ulicama!

Sutra planiram jači ulaz u dionice jer ovo je prešlo u fazu bezumnog i apsurdnog pretjerivanja i jednostavno mora doći do jačeg odbijanca.

Ignore: KressoM, delux

DOW JONES -2200.

Ne pada mi napamet ulaziti još dok ovako pada.

kako ugasit gledalicu i ne palit lovu?  Do neki dan nisam imao 1 dionicu 😀

Raspad sustava.

Gdje će stati. Dax ode ispod 9000.

Normalno da toliki pad nema uporište u ničemu, jer utjecaj Corone je jako kratkoročan (do početka 4.mj), a gospodarstva su zdrava što je najbitnije. Tako da tko uđe sad na dnu biti će bogat u vrlo kratko vrijeme.

Što se dogodi odjednom u Usa??

Dow u par minuta skočio +7% ??? Sa -10 na samo -3% !

Još će završiti u plusu do kraja!

Pa ovo je ludnica!

DOW JONES je još na -1420, samo se malo oporavio, razlog je što je FED najavio akcije financiranja kako bi pomogao uzdrmanom tržištu.

Očekivano je bilo da će to FED napraviti.

Eno ga, Amerikanci potonuli opet, čak ni najavljeno FED-ovo financiranje ne pomaže, eno ih na -1800.

New Report

Close