Advertising
Pa mi smo pali danas više i od Usa i od Eu. Tako da bi sutra mogli okrenuti polako gore. Vjerojatno će i sve burze napokon okrenuti smjer kad vide da su “malo” pretjerali.
Pa jeli vi gledate futurese.Dax je i za sutra u minusu 4,5 %. Nikkei 4%, Dow je sada u minusu 2013 bodova. A vi kažete da bi ZSE trebala gore? 5 za optimizam., ali od toga vam nema nista.
Sutra nastavak potopa
https://www.24sata.hr/news/zatvorili-italiju-zbog-korone-je-cijela-zemlja-u-crvenoj-zoni-680236
Ma slobodni pad 95%. I tako svaki dan.
A futures FDAX nije bio -4.5% u tom trenutku za sutra, već +2%. sada prikazuje +3% ali to je zato što se računa od settlementa. Ili ste krivo vidjeli ili ne znate napraviti pricing futuresa.
Ne znam čemu ovakva panika. Pa da padne još 10%, kupit ću još. Rado. S guštom. Sve osim turista.
Sudeći po padu obveznica i rastu indexa vani, danas bi trebala biti zelenjava.
Još kad FED i ECB interveniraju ovih dana… šteta samo što je ZSE nesposobna to ispratiti.., ponekad smo nesposobniji od talijana.
KINA je zaobišla i nasamarila SVE !
Ma svaka čast! A tako će kod nas biti i s drhtavim ručicama!
Ne shvaćaju da malo jača gripa ne može naštetiti gospodarstvu toliko jako koliko su pale dionice i to tvrtki koje neće imati nikakvih posljedica od toga.
U Kini je virus praktički gotov, a za mjesec dana ga se nitko u svijetu neće ni sjećati, osim onih koji su prodali jeftino!
Znam ja jako dobro.
DAX je jučer zatvorio na 10625 a trenutno je po futuresima na 10691.
Postotak izračunajte sami.
njemački DAX bio je na preko +3%, a sad je još jedva u plusu!!….izgleda da će burze opet potonuti…. samo da ne bude sutra opet “crni ponedjeljak” kao jučer….