Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako sam i rekao, zaboravite dionice na duze vrijeme.

Već sutra će vjerojatno vani sve skočiti za isti postotak, samo kad bi i mi onda to popratili.

Ovo je samo kratkoročno, jer se zna da će Corona nestati već za tjedan-dva.

I onda opet na stare razine.

Čekao sam nešto ovako da se ponovno vratim u dionice. sad ću pričekati i vidjeti hoće li koja dobra firma fino zaroniti i ući unutra dugoročno. Što se mene tiče gdje će malo kasnije, boli me briga. Dugoročno ne sumnjam u profit.

Sada samo pametno i smireno. Ne volim kupovati padajuće noževe ali ovo je jedpostavno primamljivo.

Ovo sve skupa može zaroniti još dosta.

Sitaucija u Americi se tek počela komplicirati (veliki ATP Masters u Indian Wellsu je upravo otkazan) tako da očekujem vrlo turbulentno rezadoblje u anrednom periodu, vjerojatno do Uskrsa.

Italija je cijela paralizirana. Na dobrom putu je i ostatak Europe.

proročanstvo se ispunilo! Hrvatska presjeda, a Srbija se sprema za EU.. 🙂

Italija MIB u minusu skoro 11%.

DAX 7.5%

Potop!

DJIA – 8.53%

DOW je trenutno 1450 bodova u minusu. Sutra će biti skidanje gaća i kod nas.

DOW je trenutno 1560 bodova u minusu. Je li moguće da će doći do 2000 bodova pada u jednom danu.

DOW trenutno 1680 bodova u minusu. Moram priznati da ovako brzo propadanje još nisam vidio.

1802 boda je trenutni minus DOW-a.

DOW, minus 1950 bodova.

New Report

Close