Historically, when the stock market drops more than 1% on the first trading session of October, a rally emerges throughout the rest of the month and the rest of the year
Trampulji nije dosta nabiti tarife Kinezima, sada napada i Europu:
USTR: US will impose tariffs on $7.5 billion of European Union imports beginning Oct. 18th
USTR: The US will impose 10% tariffs on large commercial aircraft and 25% tariffs on other agricultural and industrial good
Jucer 300…danas skoro 600…to je skoro 5%
Mozda i nasi blue chipovi pojeftine ?
U padu uvijek pratimo.
The Dow Is Plunging Because the Market Is Bracing for a Recession That May Not Come
Ovih nekoliko dana prije nove runde pregovora amera i kineza ce se indexi ohladiti da bi nakon konstruktivnih razgovora i eventualnog dogovora o nekim temama indexi prašili u pozitivu.
Najveci porast ce imati brodari…
Veliki pad indexa u aziji.Cak i ASX Index (Australija)koji je izrazito otporan prema padovima i u Australiji ne znam dali je ikada bilo recesije,pao oko 2.3% u prvih sat trgovanja.I ostali azijski indexi,pad oko 2%.
US ISM Non-Manufacturing Index Sep: 52.6 (est 55.0; prev 56.4)
Najsnažnija ekonomija ikad 🙂
Danas je sve raslo u USA
“There is no recession on the horizon,” Director of the United States National Economic Council Larry Kudlow told Fox Business on Friday, brushing off economists’ concerns regarding a potential downturn in the US and global economy.
https://www.teletrader.com/kudlow-no-recession-on-horizon/news/details/49763776?internal=1
Rekao sam lijepo: Dow 30k.
I to u ovoj turi. Prije iduce recesije.
Kad bi Zse rastao iako su svi podaci koji se objave loši, reklo bi se da smo l_di.
A Usa raste, da li zakapaju glavu pod pijesak ili što drugo ne znam, ali moglo bi biti žestoko kad je izvade iz njega.