Ocekujem tweet smirenja za dan dva, da se ne izmakne kontroli, pa malo pritiska na fed, pa sastanak s kinezima i rukovanje, pa opet prijetnja i ucjene carinanama i tako ukrug.. zanimljiva vremena kad dijete vodi svjetsku politiku…
Ono što mogu reći sa 95% sigurnosti je to da neće biti kraha u izbornoj 2020g.
Jer kakav je to predsjednik koji je uništio mirovine svojih glasača i gurnuo državu u recesiju zbog svojih trgovinskih ratova?Average Joe na kraju više od svega najviše voli vlastiti novčanik,i od domovine,baš kao i pravi Hrvati.
Osim ako stvari ne izmaknu kontroli,postoji uvijek i ta mogućnost.
Tako da…raj za trejdere
Po meni,ima jos puno prostora za pad ,barem 10-20% kratkorocno na svim vecim burzama i nazire se veca korekcija,a ako dode do recesije u njemackoj,moglo bi biti veceg pada.
Mislim da ovo nije “raj za tradere” i da se za sada valja suzdrzati od znacajnijih kupnji jer su ovo uglavnom “padajuci nozevi”.Treba poceti kupovati tek kod vece promjene trenda,a za to ima vremena.
Cash je sada “zakon”!
Očito nisam bio jasan.Ja tu govorim o kratkotrajnim smjerovima,WS obožava nagle promjene smjera,a trend je takav kakav je,moguće da će se testirati i razine iz 2016 g,ali nije baš izgledno,jer ponovno,izbori su sljedeće godine i Trump treba snažan market.Da nema izbora bila druga priča.
https://www.latimes.com/archives/la-xpm-1995-05-07-mn-63511-story.html
http://www.spokesman.com/stories/1995/feb/05/us-hits-china-with-100-tariffs-piracy-provokes/
Iz 95god.
Ono što mogu reći sa 95% sigurnosti je to da neće biti kraha u izbornoj 2020g.
Jer kakav je to predsjednik koji je uništio mirovine svojih glasača i gurnuo državu u recesiju zbog svojih trgovinskih ratova?Average Joe na kraju više od svega najviše voli vlastiti novčanik,i od domovine,baš kao i pravi Hrvati.
Osim ako stvari ne izmaknu kontroli,postoji uvijek i ta mogućnost.
Tako da…raj za trejdere
Ja ne bi bio toliko siguran…zakvog predsjednika ko što je Trump nikad nije Amerika imala…to je jedno, a drugo…za sve uvijek postoji prvi put…
Po meni,vrlo je vjerovatno da ce doci do globalne recesije-a u 2020 godini.
Kina je danas devalvirala juan i zabranila uvoz poljoprivrednih proizvoda iz SAD-a.To je veliki udar na svjetska dionicka i financijska trzista.
Po meni,vrlo je vjerovatno da ce doci do globalne recesije-a u 2020 godini.
Kina je danas devalvirala juan i zabranila uvoz poljoprivrednih proizvoda iz SAD-a.To je veliki udar na svjetska dionicka i financijska trzista.
Vi podrzavate Trumpa?
Trump danas twitao devalvaciju juana.Nije mu svejedno,to znaci jeftiniju kinesku robu a USA izvoz u Kinu jos skupljim.Sirovine koje kina kupuje takodjer padaju,to ce uz stimulanse dati poticaj gospodarstvu.
Bud Fox
Podrzavam Trumpa naravno kao ivecina zapadnih zemalja i EU!
Juan devalvira,ali ce Trump uvesti onda vece carine za kinesku robu i FED devalvirati dolar ako treba.
Bez USA kinesko gospodarstvo moze samo padati.
Bud Fox
Podrzavam Trumpa naravno kao ivecina zapadnih zemalja i EU!
Juan devalvira,ali ce Trump uvesti onda vece carine za kinesku robu i FED devalvirati dolar ako treba.
Bez USA kinesko gospodarstvo moze samo padati.
Twitao i onaj masakr gdje je 20 ljudi ubijeno,padaju game dionice jer kaze da su igrice krive…naravno ne brine ga sto tamo svaki psiho kuci ima arsenal oruzja.Neobicno je samo sto se takve tragedije ne dogadjaju u azijskim drzavama gdje je gaming jos i rasireniji.☺