SPAŠAVAJ SE TKO MOŽE!!
Zijev…
Vani svi indeksi rastu preko 2%
Hoce li kod nas sutra zasjati sunce..
S&P 500
2,809.92
+2.15%
Dow 30
25,798.42
+2.17%
Nasdaq
7,645.49
+2.89%
Vix – index straha
17.62
-17.28%
tražim neki naslov naših novinarčića npr.
TRANSFUZIJA U AMERICI !
ZAUSTAVLJENO KRVARENJE !
nema
Kad će trash-marksisti više shvatiti da ne mogu zaustaviti slobodno tržište, kapitalizam i Božanskog Cara Trumpa? Božanski car ih pobjeđuje jednom rukom, ali mu još nije dosadilo ih pobjeđivati. Dow nakon ove korekcije ide preko 30.000. Možemo se samo nadati da će i ova naša jadna Hrvatska izabrati bar Božanskog Viteza ako već Caru nismo dorasli…
Ali kolega rambo, ako propadne svijet mi ćemo dokazati da smo bili u pravu jer smo mi na braniku propasti još od 1991. Zato naši mediji koji pojma nemaju o ičemu osim o kukanju i trovanju nacije na wall street ukažu samo par puta godišnje kad je KRVI DO KOLJENA, zadoje narod i netragom nestanu.
ja bih odmah prihvatio da nam na “punokrvnih” 5000 Crobexa, ispuste 3% “krvi” , a vjerujem i svi ostali ovdje, mi smo ionako trajni dobrovoljni davaoci
Dragi Poaskubidu, jedino šta će propasti su trash-marksisti i njihovi glasači šta se lijepo vidi i po sudbini pojedinaca i naroda koji odaberu taj put. Slobodni svijet punom brzinom grabi naprijed prema međuzvjezdanom čovječanstvu i besmrtnosti, a oni se zabavljaju transrodnim WC-ima, brojem žena u STEM-u i socijalnoj pomoći za imigrante (pardon, brantelje)…
Zanimljivo, kompanije na Wall Street-u već objavljuju kvartalne rezultate, dok naše mudro čekaju zadnji tjedan u 10.mjesecu…gdje je sada onaj članak da smo napredniji od burze u New Yorku :-))
http://www.seebiz.eu/wall-street-dobri-poslovni-rezultati-snazno-podigli-indekse/ar-183190/
evo naše naprednosti, jučer sve osim brdovitog Balkana i ZSE u debelim plusevima, od 1-2,5 %
a nastavljamo izgleda i danas
https://www.investing.com/
Evo danas smo u plusu već 0,2%….
Evo već smo 0.35% u plusu…još se nisu svi fond manageri u odijelima probudili…e kada bi prošli 1800 bodova onda bi bili na konju…
Problem nase burze je manjak para, odnosno likvidnosti.
Steta, jer Hrvati imaju masu para koje drze bankama i carapama a inflacija im jede gotovinu.
ohladi,
pitanje je da li oni koji imaju najviše, smiju uopće pokazati da imaju, to što inflacija pojede par %taka nije ništa od 100% “zaradeđenih”
rambo_5
Marić je do sada po kvaliteti tri koplja ispred svih dosadašnjih ministara, da se nije kompromitirao s Agrokorom, bio bi savršen, ali dužnio smo previše, treba to vraćati što su Linići, Šukeri, Crkvenci i ostali zadužili po 6-8%