Znači sve je palo više od belgijskog indeksa
Unutar slijedeca dva tjedna nafta ponovno na 30$ a svijetske burze – cca 5 do 7 posto u crveno!
NAZALOST!
Jučer i danas indexi vani podivljali. Sto opet necemo reagirati, pa dokle?
Maknite vec jednom taj porez ili barem dajte crno na bijelo da ce to biti 12 % a ne 40 ili vise.ili se gubite s vlasti.
Unutar slijedeca dva tjedna nafta ponovno na 30$ a svijetske burze – cca 5 do 7 posto u crveno!
NAZALOST!
Majstore nafta ti je prešla 50$.
DAX već par dana u slobodnom padu a 23.06.2016 još nije niti blizu…
a što je 23.6.2016 možete me podsjetiti
brexit glasanje…
a što je 23.6.2016 možete me podsjetiti
brexit je vrlo, vrlo izgledan . eu burze su već počele kao podmornice , a tek se očekuje pravi udarac. a što će tek biti sa našim razvijenim tržištem , to tek čekam ( u malom, ali slatkom cash-u) , sad dolazi pravo vrijeme za kupovinu .pa što su ovi vrli eu političari mislili, da će im englezi ostat u Eu , pa nisu pop…ili .
vide gdje ovo ide , ne žele hraniti uhljebe .
brexit je vrlo, vrlo izgledan . eu burze su već počele kao podmornice , a tek se očekuje pravi udarac. a što će tek biti sa našim razvijenim tržištem , to tek čekam ( u malom, ali slatkom cash-u) , sad dolazi pravo vrijeme za kupovinu .pa što su ovi vrli eu političari mislili, da će im englezi ostat u Eu , pa nisu pop…ili .
Kolega,
u 99% se slažem sa vama (ja sam također u ca$hu). Jedino mislim da još nije niti približno vrijeme za ulazak u dionice. Naime moramo izračunati da nakon novih izbora možda situacija ostane manje više nepromjenjena tako da nas čeka još cca 9 mjeseci “bestežinskog stanja”. Jedina je šteta u svemu ovome da Most nije odigrao pametnije što se medijskih istupa tiče. Mogao se naći u prilici da osvaja cca 30-35 mandata bez problema (na budućim izborima).