[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala[/color]
po meni dvojica najbolja analiticara trenutno:
1. Tom Demark
bearish scenario, testiramo ma200, okrecemo dole, target 1790.
bullish scenario idemo do razine 2040,
http://4.bp.blogspot.com/-3WuWhyyHptY/VqxxRrVrIDI/AAAAAAAAGBc/lFYQE2tbfHw/s800/w237-1.png
2. Jeffrey Pennant
bull case scenario done, TP 1700
A što vidoviti Milan kaže?
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala[/color]
ne znam, njegove analize ti valjda pratis, obzirom na kvalitetu tvoje rasprave i odabir vremena kada uci u pojedinu dionicu, ali da ne gubim vrijeme vise na likove poput tebe, ti ides na ignore, a moje postove slobodno preskoci.
ne znam, njegove analize ti valjda pratis, obzirom na kvalitetu tvoje rasprave i odabir vremena kada uci u pojedinu dionicu, ali da ne gubim vrijeme vise na likove poput tebe, ti ides na ignore, a moje postove slobodno preskoci.
Može.
Ne pratim ja njega. Al kad vidim da se baviš gatanjem, onda možda i njega pratiš, pa me zanima što kaže.
Kaže ministar financija Marić da ove godine novih poreza neće biti. To valjda znaći da ni ovaj “naš”.
DAX na -2.40%
Samo je pitanje dana/tjedna kada ce se panika preliti i kod nas!
Nafta pala ispod 30$. Opet će biti veselo…
Po lojtrici gor po lojtrici dol!
Sad je na 34$, nema veselja
[/quote]
Kolega,
nafta je opet ispod 30$ – očito da Saudijci ne odustaju (pa ako treba cijelu 2016. godinu) u branjenju svog udjela u svjetskoj proizvodnji nafte.
DAX na -3.15% – od kraja 2015. godine pao za nevjerojatnih 17.19%
DAX otišao na spavanje na -3.30%, Dow se probudio i sada je na -2.19%!
P.S. počela su nagađanja koji će prvi od energetskih divova službeno proglasiti da odlazi u bankrot!
DAX otišao na spavanje na -3.30%, Dow se probudio i sada je na -2.19%!
P.S. počela su nagađanja koji će prvi od energetskih divova službeno proglasiti da odlazi u bankrot!
chk je gotova prica, prvi veliki, pocetkom 2016 smo imali nekoliko small cap iz oil sectora, val defualta dosao kasnije od ocekivanog i prekasno da sprijeci naftu na 25
Krs i lom!
Nikkei na -4.06%
Dnu se nevidi kraj!
A kod nas jos nije niti pravo pocelo!
[/quote]
Kolega,
nafta je opet ispod 30$ – očito da Saudijci ne odustaju (pa ako treba cijelu 2016. godinu) u branjenju svog udjela u svjetskoj proizvodnji nafte.
DAX na -3.15% – od kraja 2015. godine pao za nevjerojatnih 17.19%
[/quote]
A koliko je rastao dax od 2008?