Kina -3,20% opet!!!
Njemacka uvodi granicne kontrole zbog izbjeglica!!!
Nije dobro!
PoZzz
Zaboravio si napomenut da je cijela Europa zelena, opet!!!
Dobro je!
Pozzz
Danas salata samo takva mi u minusu… bolesno.
Ova odluka se može dvostruko gledati.
Da je FED odlučio povisiti kamate uvjeren sam da bi to bio vodič za novu recesiju. U ovom slučaju, kada su one ostale nepromijenjene to je možda kratkoročno dobro za gospodarstvo iako je dugoročno gledano možda ipak bolje da su ih povećali, a to će morati napraviti akd-tad. Definitivno je ovo najgora odluka za US umirovljenike i štediše u bankama koji će na svoja oročenja i dalje dobivati tešku mižeriju, maksimalno 1%.
Dobro je!
Pozzz
[/quote]jos malo pa ce short selling u hr tk. finalno izbrijavanje [emo_smijeh][emo_smijeh]
But won’t stocks and bond investors come out ahead of Treasury bills if they hold on long enough? Yes, provided the future is like the past and — an even bigger if — you hold on the for the very long term.
Kina -3,20% opet!!!
Njemacka uvodi granicne kontrole zbog izbjeglica!!!
Nije dobro!
PoZzz
Dobro je!
Pozzz
[/quote]jos malo pa ce short selling u hr tk. finalno izbrijavanje [emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]
Dobro bi mi došla nova frizura, ali čini se da me neće nitko šišat, nego da ću si je morat sam platit[emo_namigusa].
Nafta je po meni buy stoljeća, ja ulazim po 0,01 lot od 42$, jučer još kupio 0,01 lot na 34$. I tako sam mislio sve dok pada. Na 70$ bi se oprostio sa svim pozicijama:)