Vani mnoge dionice na povijesnim vrhovima i još rastu iz dana u dan. U našim medijima stalno izmišljaju da je vani kriza i zbog toga su naše dionice na povijesnom minimumu i još padaju iz dana u dan. Pametnome dosta. Ja kupujem stalno, rasprodajem sve što mogu od nekretnina i ostalih stvari .
U slučaju većeg pada dižem i kredit na hipoteku na kuću. Molim samo da mi nitko ne soli pamet.
Lp
procitaj si malo ovo ,korisit ce ti , ako nakon ovog ne skuzis neke stvari onda ti nema spasa… p.s. ovo ti je u dobroj namjeri
Mislim da su dionice sigurnije ulaganje od nekretnina i zlata. Baš sam sada izlistao strane burze i koliko vidim većini fali 10-tak posto do ath-a. Kad ova kriza završi odletjet će 50% iznad ath-a. No vjerojatno će prije toga stranci doć kod nas i pokupovat nas za siću. Vidimo što se dešava sa dionicama čim se pojavi članak o privatizaciji. Odma lete 50% gore sa naznakom da bi u privatizaciji minimum bio 200%. Dakle ovo su smiješne razine. Jedino što treba ulagati u zdrave firme, koje su poboljšalje poslovanje s obzirom na 2007 i 2008 god.
@Inverter
već u početku vidim da pišu gluposti pa nemam potrebe dalje čitati.
ok..
Inventer ti si se izgleda opekao 2008 god. Pa si sada pesimističan. Slažem se da naša burza baš i nema nekakvog smisla. Previše je podjeljenih dionica raznoraznim stradalnicima. Netransparentni natječaji i privatizacija ispod tepiha. Nema regulatora koji bi kontrolirao promet na burzi. Naprimjer ina se blokira 6mj, a ksst-u se dozvoli enorman rast od 500%. I dalje se nastavlja snažno osiromašivanje srednjeg sloja, koji bi trebao biti žila kucavica svake burze.
kanabis@ ne brini se ti za moju bilancu…lova sa zse odlazi ,kad se to promjeni ,tad i ja mjenjam misljenje [cool]
Ima para i to ohohoho puno, samo se čeka mig da se krene. A kad krene, rasti će 20 % po danu tjedan dana bez kočenja. Kad ja još imam para koji nisam prodao na Crobexu 5300 pa nadokupio na 3500, pa na 2200, pa na 1300 kako nebi imali oni koji su se iskrcali na 5300 a još nisu ušli???
Nemam ja puno ali po ovim cijenama za još solidnu količinu a ovi o kojima pričam imaju daleko više para nego što ima papirića na tržištu. Samo smišljaju kako da krenu da ćim više kupe po manjim cijenama. Znam ljude koji prenose novac iz banke u banku, kad im se koja čini sigurnija i jedva čekaju da ih unesu na TK. Neki iskrcavaju zlato..itditd. evo ti dvojka Marcipan, da nebudeš rekao da sam škrt. [bye]
gdi si Lojtra? još čekaš rast od 20% dnevno? gore citirano je post Lojtre iz 9. mjeseca prošle godine…čekao se rast i eksplozija indeksa i rast cijena papirića…a od kad ja još govorim da čekam crobex na 1600 bodova…evo ga…još malo….a bili govorili neki tu da će prije to na 2500 bodova nego na 1600…e jbg…malo su se zahebali….
[bye]
6/4/2012: United Kingdom: EJR lowered AA to AA- (Neg.) Projected A+ (S&P: AAA) (6152Z LN)
Synopsis: On the balance of payment side, imports have exceeded exports by an average of approximately 500B pounds annually over the past several years. The major problems for the UK is that Europe’s banking crisis does not appear to be abating as evidenced by the miserable results of most EU banks. On the fiscal side, the deficit to GDP has declined over the past three years from 11.5% to 8.3%, which is a respectable decline, but the bulk of the reduction was the result of increased taxes since GDP growth was weak. The over-riding concern is whether the country will be able to continue to cut its deficit in the face of weaker economic conditions and a possible deterioration in the country’s financial sector. Unfortunately, we expect that the UK’s debt/GDP will continue to rise and the country will remain pressed. https://www.tov-hazel.com/egan-jones-downgrades-uk-aa-aa
lipo [bye]
Ja vam mogu reci svoja iskustva s americkog trzista. To je jedna ludnica. Svako malo neko ulozi 300, 400 dolara i jedina zabacv im je da trejdaju kako bi izasli iz sivila. No najveci problem je što ne umiju zaradit pare. Nek se onda zaposle u tvornici, neka tamo rade.
DAX bi danas trebao preskočiti 6000 bodova, a to će onda pozitivno djelovati na ostale burze, nadajmo se i na nas….
DAX bi danas trebao preskočiti 6000 bodova, a to će onda pozitivno djelovati na ostale burze, nadajmo se i na nas….
vec je sinoc preskocio..