Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Europa i Ameri su se otrijeznili i završili u minusima, ponovno će biti veselo na ZSE.
a kakve to veze ima s nama? oni su i sada bar 10% iznad ovogodišnjeg dna, a mi smo možda 1%, s time da smo jučer umjetno narasli skidanjem s prodaje pred kraj trgovanja par dionica ADRS-P, a sve ostale dionice su i dalje oko ovogodišnjeg dna, neke i na povijesno najnižim razinama…. [yawn]
strašnooooooooooooo
rast od 0,8%
sutra će crobex zajedno sa dax-om potonuti kako i zaslužuje…pa ćemo vidjeti tko i kako će pjevati borbene..
neki meni govore da nisam educiran…e ekipa moja..vi očito ne shvaćate u kakvom je eu i svijet sranju…
jad i bijeda….
pojma nemate…
ali kalnjati ćete se oept meni kroz pola godine, baš onako kao prije 3 godine…(naravno samo neki preko PM koji su slušali, a s obzirom na PM koje dobivam puno njih su mojeg stajališta samo ne žele to govoriti javno)
čujte bumo vidjeli tko je bio u pravu…
lp
[/quote]
Ajde ti nama kada si educiran objasni kako si ti nakon godinu dana na nuli sa FAZOM a kupio si ga prije godinu dana kada je S & P 500 indeks bio 1100, i ti tvrdiš da ćeš kada S & P 500 indeks dođe na 1100 biti na nuli, pojma ti nemaš još tvrdiš da si ekonomista po struci, možda i jesi ali takvi ekonomisti mogu raditi samo na HŽ i HEP i nigdje više na svijetu.
[/quote]
ako sam ja takva budaletina i ako baljezgam gluposti zašto:
pod broj 1 šalješ zahtjev za friendship?
pod broj 2 ne staviš me na ignore listu?
lijepo ti povuci zahtjev i stavi budalu na ignore listu i više nikada nečeš vidjeti kaj neznalica laprda..
lp
[/quote]
Pod broj jedan zahtjev je poslan prije više od godinu dana dok nisam skužio koliko je vaše neznanje.
Pod dva zašto bi te stavio na ignore pa da ti i ubuduće pričaš gluposti i bedastoće da si nakon godinu dana držanja FAZA u plusu i da ti nesmetano pišeš bedastoće.
Pod tri daj nam više objasni koja je to formula za izračun po kojoj si ti u plusu nakon godinu dana držanja FAZA i nemoj skretati temu [lol] [lol] [lol]
[/quote]
muto*
ajd mi pokaži gdje sam ja to rekao da sam u plusu s FAZ-om..
kaj niti čitat neznaš..
drugo sada mi i porukice šalješ…
lik prvo komentira kaj pišem, onda pljuje po tome kaj ja govorim, onda još i porukice šalje…
stari pa stavi me na ignore listu da ne čitaš moje gluposti..
jer ja tebe upravo stavljam…
p.s. Citigroup Cuts Global Growth Forecasts–Again
valjda znaš nekaj englskog – Economists at Citigroup have again cut their global gross domestic product forecasts for 2011 and 2012 as growth prospects “continue to deteriorate quickly.”
strašnooooooooooooo
rast od 0,8%
sutra će crobex zajedno sa dax-om potonuti kako i zaslužuje…pa ćemo vidjeti tko i kako će pjevati borbene..
neki meni govore da nisam educiran…e ekipa moja..vi očito ne shvaćate u kakvom je eu i svijet sranju…
jad i bijeda….
pojma nemate…
ali kalnjati ćete se oept meni kroz pola godine, baš onako kao prije 3 godine…(naravno samo neki preko PM koji su slušali, a s obzirom na PM koje dobivam puno njih su mojeg stajališta samo ne žele to govoriti javno)
lp
[/quote]
Ajde ti nama kada si educiran objasni kako si ti nakon godinu dana na nuli sa FAZOM a kupio si ga prije godinu dana kada je S & P 500 indeks bio 1100, i ti tvrdiš da ćeš kada S & P 500 indeks dođe na 1100 biti na nuli, pojma ti nemaš još tvrdiš da si ekonomista po struci, možda i jesi ali takvi ekonomisti mogu raditi samo na HŽ i HEP i nigdje više na svijetu.
[/quote]
lijepo ti povuci zahtjev i stavi budalu na ignore listu i više nikada nečeš vidjeti kaj neznalica laprda..
lp
[/quote]
Pod broj jedan zahtjev je poslan prije više od godinu dana dok nisam skužio koliko je vaše neznanje.
Pod dva zašto bi te stavio na ignore pa da ti i ubuduće pričaš gluposti i bedastoće da si nakon godinu dana držanja FAZA u plusu i da ti nesmetano pišeš bedastoće.
Pod tri daj nam više objasni koja je to formula za izračun po kojoj si ti u plusu nakon godinu dana držanja FAZA i nemoj skretati temu [lol] [lol] [lol]
[/quote]
muto*
kaj niti čitat neznaš..
lik prvo komentira kaj pišem, onda pljuje po tome kaj ja govorim, onda još i porukice šalje…
valjda znaš nekaj englskog – Economists at Citigroup have again cut their global gross domestic product forecasts for 2011 and 2012 as growth prospects “continue to deteriorate quickly.”
[/quote]
Tvrdiš da kada S & P 500 indeks dođe na 1100 da ćeš ti biti na nulu a kupio si FAZ kada je S & P 500 indeks bio 1100 prije godinu dana [lol] [lol] [lol] .
Možeš nam objasniti tu računici po kojoj ćeš ti biti na nuli [lol] [lol]
Takve više ne primaju ni na HŽ niti u HEP [lol]
Daj objasni nam tu računicu, jer od tebe je sve moguće.
strašnooooooooooooo
rast od 0,8%
jad i bijeda….
pojma nemate…
lp
[/quote]
[/quote]
lp
[/quote]
[/quote]
muto*
kaj niti čitat neznaš..
[/quote]
sp500 na 1120-1110 i na nuli sam…bio neki tjedan…
lp
Zamislite nakon godinu dana od kada ga je kupio.
Vaš link
haha ha ha dobra….
kakvo mrtvo prodavanje i kakav mrtvi ulazak???
sinko dugo sam ti ja u FAZ…godinu dana…tamo sam već bio 50% u minusu pa neki dan u plusu pa sada opet u minusu…
počeo sam ulaziti u faz i tza kada je objavljen QE2 i dok nisam potrošio lovu sam kupovao…
na zse me nema premda ti i drugi vidoviti misle da me ima…
a drugo dobar i čvrst odbijanac???hahaha bumo vidjeli…
Vaš link
Trebali još dokaza [bye]
NJEMCI IZGLASALI POVEĆANJE JAMSTVA!!!
ide se up!
gdje se ide up?
evo smo -0,32% up…
manje nego njihov dax…stoga ne razmem kaj se bune
manje nego njihov dax…stoga ne razmem kaj se bune
[/quote]
Po kojemu je to izračunu, vjerovatno isti onaj po kome ste u FAZU sa plusom.
DAX +0,9%
CROBEX -0,50
Oćete više ponuditi taj način izračuna za FAZ, da nam dokažete svoje znanje.
uf..sve bolje od očekivanog…bit će ludnica danas, ustvari več je počela…http://www.forexfactory.com/
http://www.forexpros.com/indices/indices-cfds