Odbijanac do 2000 bodova taman da prodam 15 % skuplje. [thumbsup]
jeje i onda je svizac zamotao čokoladicu jel ili?
kaj adpl je minus od 3-5% s tendencijom pogoršanja?
jučer kupio + provizija a danas pada…
lijepo, a ti je već vidiš 15% plus…
uff računica do jaja i još malo ispod
upitnik9 @ smiri se…sve ce bit u redu…naucit koristit stop loss pa ce gubici bit manji …
Novoselec Dinko, poznati medvjed, ovih dana kupuje dionice. Evo imate i na ZSE obavijest da je jučer kupio Podravku. pametnom dosta.
jeje i onda je svizac zamotao čokoladicu jel ili?
kaj adpl je minus od 3-5% s tendencijom pogoršanja?
jučer kupio + provizija a danas pada…
lijepo, a ti je već vidiš 15% plus…
uff računica do jaja i još malo ispod
[/quote]
Opće ne sumnjam da će netko danas do kraja dana najmanje 1000 komada lupiti po asku. U komadu mislim. A onda udara i stoka sitnog zuba….
Ovo je bilo gdje? Trenutno samo jedna crvena brojka…
http://www.forexpros.com/indices/indices-cfds
Ministri G-20 su preokrenuli stvar čemu sam se i nadao. A tek prek vikenda…. [thumbsup]
a bilo je samo prije 3 sata…pogledaj sada….
hehehe zelenilo do bola…
u tri dana padne 10% pa u jednom naraste 2% i ti si sretan kao malo djete????!!!!!!!
hahahaha
Uva uzburkana površina ne znači da je to neka PANIKA!
Odgovor na pitanje šta se događa može se izvući iz činjenice da RASTE dolar.
A dolar raste samo iz jednog razloga – dobar dio najvećih svjetskih banaka počeo je prilagodbu Basel III standardima glede strukture imovine. Da je to tako potvrđuje činjenica da je USA monetarna i fiskalna politika donijela mjere koje će omogućiti tu prilagodbu – posebice FED koji je odobrio SWAP dugoročne u kratkoročnu imovinu težak 400 milijardi dolara.
Problem ogromnog pada u EU leži u činjenici da je odlučivanje o ključnim monetarnim i fiskalnim pitanjima kompleksno i dugotrajno.
To koriste rejting agencije – ruše rejting i država i banaka te time potiču bijeg kapitala iz eurozone.
No poanta je u činjenici da je EU našla odgovore na sva ključna pitanja – dakle šta god oni radili sada to bi se moglo pokazati kontraproduktivno u bliskoj budućnosti jer gospodarstvo eurozone je dobro prebrodilo krizu te i dalje bilježi rast aktivnosti.
Primjer kako se pokušava naštetiti EU je Grčka.
Svi trube o padu Grčke, izlasku iz eurozone i slične gluposti iako je situacija sasvim drugačija – paralelno s ispunjavanjem uvjeta za slijedeću tranšu zajma EU radi paketu pomoći od
30 milijardi eura do 2013. kojom bi se potakao gospodarski rast a uključivao bi novce iz strukturnih fondova EU i dijelom iz privatnih izvora.
Usporedite ovaj moj tekst s današnjim burzovnim događanjima u EU.
Oštar pad indexa povezan s oštrim padom eura.
Rejting agencije – jučer su obrađivale Italiju danas malo Grčku i općenito eur!
Moody’s Downgraded Eight Greek Banks
http://english.capital.gr/News.asp?id=1288707
Goldman Sachs Exits Long Euro Vs Dollar Recommendation At 4.2% Loss
http://english.capital.gr/News.asp?id=1288599
Ovo je bilo gdje? Trenutno samo jedna crvena brojka…
http://www.forexpros.com/indices/indices-cfds
Ministri G-20 su preokrenuli stvar čemu sam se i nadao. A tek prek vikenda…. [thumbsup]
ja vidim samo jednu zelenu ..i to hang seng koji je zatvoren [sad]
E moj lojtrek, ostavi se ti ulaganja.
Sjećam te se kako si lijepo drukao na pad lkri s onim radničkim dionicama, pa onda i sam slavodobitno uletio na 200 kunića. Od tad su krenuli gubici, skačeš iz dionice u dionicu i na svakoj gomilaš gubitke. Bit će da te prati loša karma, al zasluženo je sve to, rekao bih.
pero @ ima njih jos koji su zasluzili ,,,dolazi sve na naplatu….p.s. dax treci napad na 5000 [rolleyes]
Uopće me ništa ne sekira jer znam da će i Evropa i Amerika dan završiti u zelenom. Mogu se kladit po koilko hoćete. [proud]
lojtra*
da da za tebe je burza klađenje…
a čini mi se da češ ti udarati po bid (adpl) kako bi se spasio prije vikenda, a onda češ slijedeći tjedan (ako berza poraste) prodavati demagogije o 15% zarade…
nice nice…
čuvaj novčeke i živčeke
pero @ ima njih jos koji su zasluzili ,,,dolazi sve na naplatu….p.s. dax treci napad na 5000 [rolleyes]
… i opet obranjen!