Nafta bi mogla po efektu "klatna" past i ispod 100 $ po barelu u jednom trenutku , al je jako bitno da se ustabili na neki duži period na razini 100-110 $ tek toliko da mali telac ojača i da mu naratu rogovi. A onda nek ide kud oće bitno je da ne radi nagle trzaje na gore, uostalom rasla je nafta sa 30$ na 100 $ proteklih godina pa to dionicama nije baš smetalo da ostvare povjesne ath razine.
Kad krene,zakasnit će dobrih 10% ovi olfo međedi što imaju prst na okidaču, a drukaju na kataklizmu, glad i devetu jarugu pakla. [thumbsup]
Kako misliš da će zakasniti 10%, pa to nije ništa.
Uostalom medvjedi će se sigurno ukrcati niže 10%-20% nego sada, prije nego što krene.
Vjerojatnost za to je 90%.
Necemo dugo cekati naftu ispod 100 USD ako nastavi padati s ovakvim tempom, ZSE još ne reagira na sva pozitivna zbivanja u svijetu ali kad pocne stampedo prema gore, bice veoma teško se ukrcati bez velikog dizanja cijena trenutno uspavanih i veoma potcijenjenim blue chipova.. najgore je iza nas, vrijeme je za naplatu strpljivih.
Prije ovog tvog scenarija, nam slijedi malo jači pad, jer da se razvije
velika kupnja i uspon Crobexa, treba nam još jedno trežnjenje.
[/quote]
zvuci kao molba ocajnika [lol] [lol]
otrijeznite se kolega i shvatite da se tesko povratiti sa 25% ostatka portfelja na pozitivnu nulu.
lijepo sam vam na 3200 govorio da treba kupovati, a ne prodavati!
sretno! [thumbsup]
Čim i kod nas krene prema gore, zapjevaće medvjedi složno njihovu himnu.
Necemo dugo cekati naftu ispod 100 USD ako nastavi padati s ovakvim tempom, ZSE još ne reagira na sva pozitivna zbivanja u svijetu ali kad pocne stampedo prema gore, bice veoma teško se ukrcati bez velikog dizanja cijena trenutno uspavanih i veoma potcijenjenim blue chipova.. najgore je iza nas, vrijeme je za naplatu strpljivih.
Prije ovog tvog scenarija, nam slijedi malo jači pad, jer da se razvije
velika kupnja i uspon Crobexa, treba nam još jedno trežnjenje.
[/quote]
zvuci kao molba ocajnika [lol] [lol]
otrijeznite se kolega i shvatite da se tesko povratiti sa 25% ostatka portfelja na pozitivnu nulu.
lijepo sam vam na 3200 govorio da treba kupovati, a ne prodavati!
sretno! [thumbsup]
[/quote]
Zatvori oči i ponavljaj…."Nisam 40% u minusu, nisam 40% u minusu…."
Prvo da to prihvatiš autosugestivno, a onda za koju godinu i materijalno.
Nemoj se nervirati, ipak je to tatin novac…. [bye]
Zatvori oči i ponavljaj…."Nisam 40% u minusu, nisam 40% u minusu…."
Prvo da to prihvatiš autosugestivno, a onda za koju godinu i materijalno.
Nemoj se nervirati, ipak je to tatin novac….
Nisam 6% u minusu, nisam 6% u minusu… jel dobro?
Nije ćaćino!
alo moderatoru … mogu li se ovi ofucani medvjedi dovesti malo u redu … nisu ni blijeda sijenka realbeara i iveka … i samo kvare dojam o međedima …
htjedoh reći da se nafti ne piše dobro … ja sam mislio da će danas u plus okrenuti s obzirom na zbivanja u abhaciji i osetiji, kadli ono provalija …
ajde bar se mogu praviti pametan u firmi, pa prognozirati pad cijene goriva …
Ti ponavljaj…" Tko je Dinko?……Tko je Dinko?….."
Šta ću jadan kad me nećete prosvijetliti, samo se folirate. [tongue]
Pitao sam ententinisa, ali on me uvijek ignorira na nromalna pitanja. On ima plan i program, crnilo, crnilo, crnilo… nema se vremena bakćat s detaljima.
Stooop, that traaain, I wanna get on… my baby she’s leaving ya know… [lol]
alo moderatoru … mogu li se ovi ofucani medvjedi dovesti malo u redu … nisu ni blijeda sijenka realbeara i iveka … i samo kvare dojam o međedima …
htjedoh reći da se nafti ne piše dobro … ja sam mislio da će danas u plus okrenuti s obzirom na zbivanja u abhaciji i osetiji, kadli ono provalija …
ajde bar se mogu praviti pametan u firmi, pa prognozirati pad cijene goriva …
Slažem se.
Moderatore poštovani, dovedi u red ove ofucane medvjede. Da, da. da. Samo kvare zabavu.
Da istina. Kako da ne, idemo UP UP AND AWAY…. [lol]
Baš si dobro napisao. Kraljevstvo za poštenog medvjeda! Damo dva drukera na dole, za jednog pristojnog medu. Ma tri, ako treba! [lol]
Dobro je Kostalany zborio, mi bikovi volimo medvjede, ali oni nas ne podnose. Kad sam to čitao nisam baš vidio dubinu tih misli, ali sada mi malo po malo postaje jasno. Nama treba netko da nas prizemljuje, ali argumentima, to ću uvijek priznati. Ali njih je jako teško trgnuti iz crnila.
Slažem se.
Moderatore poštovani, dovedi u red ove ofucane medvjede. Da, da. da. Samo kvare zabavu.
Ma neeeee… Contrary to the popular belief, vi ste meni ipak jako dragi i simpatični. Ne bih vas dao nizašto! Odn… eventualno za… RealBeara. [kiss]
A jeste se raskokodakali.
Ali i dan kad portfelj padne manje od 1% je dobar dan, razumijem ja to.
Cijeli svijet u plusu, nafta pada, dolar raste.
Ako pogledamo graf Crobexa vidjet ćemo da liči na graf pacijenta koji je upravo skinut sa life supporta i u stanju je kliničke smrti.
Ovdje će trebati dosta elektrošokova da bi se dobile barem primarne funkcije natrag, a o injekcijama adrenalina da i ne govorim.
Kolega Buble bi rekao:"Neki pacijenti moraju i umrijeti", međutim ja se ne slažem s time i tražim od vodećih ljudi HZZO-a da pokušaju još jednu reanimaciju u znak dobre volje.
Stručni konzilij na čelu sa doktorom Dinkom Novoselcom će obaviti sve pretrage te na osnovu njih odlučiti o daljnjem tijeku liječenja.
Koliko čujem iz krugova bliskim Novoselcu, amputacije nisu isključene.