Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naftovod je ukopan čitavom svojom dužinom. Jedino da su Rusi gađali pumpne stanice, ali ne vjerujem u tu mogućnost.

nije uopće bitno tko ga je gađao … znaš i sam kako je u ratnom stanju …

bitna je psiha …

I love the Smell of Profits in the Morning

Russia says no plans to block Georgia oil port

MOSCOW, Aug 10 (Reuters) – Russian warships are not planning to block shipments of oil from Georgia’s Black Sea port of Poti, but reserve the right to search ships coming to and from it, Russian Deputy Foreign Minister Grigory Karasin said on Sunday.
"In fact the fact that ships are being stopped and searched does not mean there is a blockade."
"When it’s war we should be very careful about what cargoes are arriving in and leaving Georgia," he added.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

NAFTA
Kreće li 5. val prema gore.
Odbijanac poslije onoga pada u petak je neizbježan.
116.46 2:44am ET Up 1.26 (+1.09%)

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

odbijanac prema gore pa ponovno veliki zaron prema dolje.
tako slijedi kako se meni čini.

dan je pametniji od noći

NAFTA

Sve je moguće ali ne vjerujem da će biti odbijanca.
Čini mi se da ovaj konflikt nema većeg utjecaja na cijenu.
Mislim da to ide još dolje

Baš me zanima koliko će trajati uspon….

European shares hit 6-wk highs; autos, TNT gain

LONDON, Aug 11 (Reuters) – European stocks hit their highest in more than 6 weeks in early trade on Monday, led by oil shares which were aided by an uptick in crude on fighting between Russia and Georgia, and automakers, which rose on euro weakness.
Vaš link

Na Wall Streetu se ovoga tjedna očekuje nastavak rasta burzovnih indeksa
Business.hr/Hina
11.08.2008 08:13

Na Wall Streetu analitičari očekuju ovoga tjedna nastavak rasta burzovnih indeksa budući da se ulagači klade da će daljnji pad cijena nafte suzbiti inflaciju i potaknuti izglede za rastom profita kompanija.
Vaš link

SAMPRAS: "Mogu biti odmoderiran kad hoću, najbolji prika mi radi na Poslovnom"

NAFTA

i kako ce to utjecati na Trziste Kapitala u Hrvatskoj?

kako je utjecao proslotjedni pad nafte i Eura na Trziste Kapitala u Hrvatskoj?

nisam bas shvatio sto si s tim odbijancem htio reci vezano uz ovu temu?

Trziste Kapitala u Hrvatskoj ionako vise ovisi o rasporedu godisnjih odmora nego o gospodarsko-politickim zbivanjima u Svijetu… puno bi bilo vaznije saznati kad se koji "menadzercic" vraca s godisnjeg, nego trenutnu cijenu nafte

“Please, God, Just One More Bubble.”

Trziste Kapitala u Hrvatskoj ionako vise ovisi o rasporedu godisnjih odmora nego o gospodarsko-politickim zbivanjima u Svijetu… puno bi bilo vaznije saznati kad se koji "menadzercic" vraca s godisnjeg, nego trenutnu cijenu nafte

Ako ovisimo o njihovim godišnjim odmorima, onda je očito da se neki još uvijek nisu vratili niti sa skijanja…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Globalna financijska kriza imala je duboki utjecaj na domaće fondove i burzu

"Najnoviji podatak Hanfe o nastavku smanjivanja neto imovine otvorenih investicijskih fondova ne djeluje ulagačima ohrabrujuće", kaže Žaran Perić, investicijski savjetnik u brokerskoj tvrtki EA sistem.
Pokazuje se da je globalna financijska kriza imala duboki utjecaj na domaće fondove i burzu te da ulagači čekaju povoljniju klimu prije nego počnu ponovno ulagati u dionice".

Vaš link

ftse100 +0,87%
dax +0,45%
cac40 +0,45%
[thumbsup]

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

europa sva u zelenom
američki furutesi u zelenom

dan je pametniji od noći

New Report

Close