Vi bi se prvo trebali naučiti razgovarati, prije nego bilo što kažete.
Molim vas da još vježbate kod kuće prije nego se opet javite.
Do tada… [bye]
Šta je…ne ide ti indukcija?
I de pojasni kako se može naučiti razgovarati prije no što nešto kažem?
Jednom rječju učiti ne učeći.
I brže mami po dudicu i nek ti neku liepu pričicu ispriča.
Bez trauma.
[/quote]
I kakovo je to ima SAVA? Šta si ti neki prvoborac?
.
Vi bi se prvo trebali naučiti razgovarati, prije nego bilo što kažete.
Molim vas da još vježbate kod kuće prije nego se opet javite.
Do tada… [bye]
Šta je…ne ide ti indukcija?
I de pojasni kako se može naučiti razgovarati prije no što nešto kažem?
Jednom rječju učiti ne učeći.
I brže mami po dudicu i nek ti neku liepu pričicu ispriča.
Bez trauma.
[/quote]
Pojasnit će ti profesor iz hrvatskog.
Pa učite valjda hrvatski tamo u azilu?
[bye]
Pojasnit će ti profesor iz hrvatskog.
Pa učite valjda hrvatski tamo u azilu?
[bye]
Može li meni jedna mlađa profesorica.
A tebi profesori.
Ma čudan si mi od početka, čudno ime….itd.
Sjetim se uvijek onog filma u kojem mali kepec viče preko ramena onog jačeg i prijeti.
Governer, brini se ti za svoja posla. Bolje brini kako da se izvučeš iz tog silnog minusa u koji si ušao jer te MIG nagovorio na kupnju. [lol]
Barone, ali ja nisam u minusu[cool], nit ulažem prema pisanjima na forumu.
Što se tiće malog kepeca, ti i ja se uvijek možemo upoznati. [cool]
Barone, ali ja nisam u minusu[cool], nit ulažem prema pisanjima na forumu.
Što se tiće malog kepeca, ti i ja se uvijek možemo upoznati. [cool]
Tema "Poznanstva i ljubav" ti je pod temom Ležerno.
Gruzijske snage povukle su se iz Južne Osetije
Gruzijske snage povukle su se iz Južne Osetije i Rusi sada imaju kontrolu nad glavnim gradom te separatističke pokrajine. Glasnogovornik gruzijskog Ministarstva unutarnjih poslova za BBC je izjavio da povlačenje ne predstavlja vojni poraz, nego nužan korak u svrh zaštite civila od "humanitarne katastrofe". Gruzijci tvrde da je dodatnih 10 tisuća ruskih vojnika spremnih za napad razmješteno uz granicu. Ruski vojni zrakoplovi ranije su bombardirali vojnu zračnu luku u blizini glavnog grada Gruzije Tbilisija, iako nezavisni izvori nisu potvrdili taj napad.
Gruzijske snage povukle su se na položaje koje su držale 6. kolovoza kada je sukob počeo, rekao je glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Shota Utiashvili.
Za BBC je izjavio da je povlačenje nužno zbog velikog broja stradalih u Gruziji i Južnoj Osetiji. Tvrdi da je poginulo najmanje 100 gruzijskih vojnika i da ih je velik broj ozlijeđen.
Gruzijski predsjednik Mikhail Saakašvili jučer je zatražio prekid vatre kako bi se zaustavila, kako je rekao, istrebljenje demokracije u njegovoj zemlji.
Podaci o broju žrtava su nepouzdani jer nema nezavisnih izvora. Prema ruskim i osetskim procjenama, poginulo je najmanje 1500 ljudi, od toga, prema službenoj Moskvi, samo nekoliko civila.
(M.Mik.)
Zbog rata u Gruziji zapad bi mogao ostati bez važnog naftovoda
Business.hr
09.08.2008 12:35
Nakon što je Gruzija krenula u akciju protiv Južne Osetije, strah nisu osjetili samo stanovnici područja zahvaćenog ratom. Alarm je zazvonio i zbog velike uloge koju Gruzija ima na svjetskom tržištu energetike.
Vaš link
Rezultati poslovanja: Inflacija napuhala polugodišnje prihode
Poskupljenja su jedan od glavnih generatora povećanih prihoda u prvoj polovini 2008. Više cijene stvaraju iluziju većeg prometa. Tek je 45 posto poduzeća s burze ostvarilo realan rast.
Bit će njesra trasu …
U međuvremenu je Azerbejdžan objavio kako se privremeno prekida rad strateški važnog naftovoda Baku-Tbilisi-Ceyhan, odnosno obustavlja opskrba kaspijske nafte za zapadna tržišta. Naftovod prolazi kroz gruzijski teritorij, a navodno je bio oštećen u ruskim zračnim napadima, iako ruske vlasti to opovrgavaju, a British Petroleum to još nije potvrdio.