U Amera kad se pada baš se pada
losers Last Change Change%
American I… 23.84 -5.25 -18.05%
Wal-Mart S… 56.96 -3.80 -6.25%
Citigroup … 18.47 -1.23 -6.24%
Dolar porastao za 1%, nafta pada, EU u zelenom, DOW se isto sprema za puta nazada prema 11600.. [thumbsup]
Dolar ojačao na 1.52 prema euru. Ako se nastavi ovakav trend onda će se i nafta kretati brzo u silaznom smjeru. A to onda znači samo jedno: dionice UP!
Evo ga već na 1.5161. Čisti Kitzbuehel!
ispravak krivog navoda, hihihi, dow +2,51%, nasdaq +2,19%, sp500 +2,22% ( u 21:30h ) [smiley]
[/quote]
Ispravak ispravka krivog navoda.
Dow 2.86% Nasdaq 2.67%.
nafta na 117.7 USD. Kako ono bjese, ‘strucnjaci’ ovdje na forumu predvidjali rast crnila?
[/quote]
Nokaut nastupa onda kada dobiješ udarac koji nisi vidio da dolazi. [cool]
Nafta je ionako svoje odradila. Demand destruction gospodo. Ja u tome ne vidim ništa pozitivnoga.
[/quote]
Ivek, mozes li nam ovo malo objasniti, buduci da si se ti najvise veselio ("nafta cepa 140, juhuuuu") visokim cijenama, iako je svako sa malo pameti u glavi znao da to ne bude trajalo.
zasto je demand destruction tako los i zasto je to negativno?
vidim da na brlogu opet pises fantazmagoricne eskapade, pa ako bi ti se dalo, da pojasnis publici ovo gore
[kiss] [smiley]
a tek gdje mu je zlato od onih 1.000 usd…………….čisti škrgut zubi [bye]
Ako danas u premarketu Dow dohvati +50 mogao bi potegnuti i preko +200. Obzirom na jučerašnji debeli minus mogli bi ovaih dana dobro potegnuti i lagano ući u BULL market.
a tek gdje mu je zlato od onih 1.000 usd…………….čisti škrgut zubi [bye]
Vidim da si ciničan, i u dionicama. Očekuješ li rast?
Ako Amerika i Europa idu gore, zašto mi stojimo?
Vidim da si ciničan, i u dionicama. Očekuješ li rast?
Ako Amerika i Europa idu gore, zašto mi stojimo?
[/quote]
bljedoliki glumi darkera, je li……………….. da ja očekujem rast cijena, jer koliko vidim kompanije posluju odlično ( barem ove koje ja pratim -zaba, igh, ingr, ckml, atpl, dlkv, viro, hdel, thnk, ptkm itd ) i cijene su neopravdano niske ( imho )
a tvoje legitimno pravo je da čekaš još jeftinije………… pa možda dočekaš, možda ne dočekaš??
[bye]
ps: mi stojimo zato što se čeka rasplet sa inom
bljedoliki glumi darkera, je li……………….. da ja očekujem rast cijena, jer koliko vidim kompanije posluju odlično ( barem ove koje ja pratim -zaba, igh, ingr, ckml, atpl, dlkv, viro, hdel, thnk, ptkm itd ) i cijene su neopravdano niske ( imho )
a tvoje legitimno pravo je da čekaš još jeftinije………… pa možda dočekaš, možda ne dočekaš??
[bye]
ps: mi stojimo zato što se čeka rasplet sa inom
8% veći prihod
1% manja dobit
iz FI koji su do danas objavljeni na ZSE
8% veći prihod
1% manja dobit
iz FI koji su do danas objavljeni na ZSE
sveukupno?!