G20: Oporavak se nastavlja, ali se rast usporava
Autor/izvor: SEEbiz
GWANGJU – Oporavljanje globalne ekonomije će se nastaviti, ali tempo njenog rasta će se usporiti, suglasili su se delegati 20 najvećih ekonomija svijeta (G20) na summitu predstavnika centralnih banaka i ministarstava financija u južnokorejskom mjestu Gwangjuu.
Šta niste vi donedavno spominjali neke drukove prema dolje??
[/quote]
Ne zna ti on čitati te brojeve. [lol]
Posta ih jer misli da su to katastrofalne cifre i da SP ide na 950. [yawn]
U zbilji, brojke trenutno nisu bitne, novi leg bull marketa je otpočeo i sada će i loše vijesti biti (uglavnom) ignorirane. Jedino što je sada bitno je likvidnost.
Na ZSE još uvijek vlada dosta straha (ili želje za jeftinim dokupom?), zato ih pratimo s malim odmakom, ali i to će se ubrzo okrenuti i krenuće trka za dionicama.
[/quote]
Tako je hillbilly
Sjećaš se da smo jedino ti i ja rekli da ide bulčina dok su Knox , Tigrus i Delux kupovali dolare jer slijedi pad dionica,hoho
A sjećam se kako je Delux radio svoju presmiješnu tehničku analizu i najavio pad na 950 i što je najgore još je pisao da je sve u downtrendu, ali OK, to je zato što ne zna tehničku analizu pa normalno da ne zna što je downtrend a što up
Fri Sep 03 Release Impact For Actual Expected Prior
8:30 AM Nonfarm Payrolls Aug -54K -120K -54K
8:30 AM Nonfarm Payrolls – Private Aug 67K 44K 107K
8:30 AM Unemployment Rate Aug 9.6% 9.6% 9.5%
8:30 AM Hourly Earnings Aug 0.3% 0.1% 0.2%
8:30 AM Average Workweek Aug 34.2 34.2
Šta niste vi donedavno spominjali neke drukove prema dolje??
[/quote]
Ne zna ti on čitati te brojeve. [lol]
Posta ih jer misli da su to katastrofalne cifre i da SP ide na 950. [yawn]
U zbilji, brojke trenutno nisu bitne, novi leg bull marketa je otpočeo i sada će i loše vijesti biti (uglavnom) ignorirane. Jedino što je sada bitno je likvidnost.
Na ZSE još uvijek vlada dosta straha (ili želje za jeftinim dokupom?), zato ih pratimo s malim odmakom, ali i to će se ubrzo okrenuti i krenuće trka za dionicama.
[/quote]
Tako je hillbilly
Sjećaš se da smo jedino ti i ja rekli da ide bulčina dok su Knox , Tigrus i Delux kupovali dolare jer slijedi pad dionica,hoho
A sjećam se kako je Delux radio svoju presmiješnu tehničku analizu i najavio pad na 950 i što je najgore još je pisao da je sve u downtrendu, ali OK, to je zato što ne zna tehničku analizu pa normalno da ne zna što je downtrend a što up
[/quote]
Geronimo mu prodao na vrhu dionice i sada ih opet od njega otkupio na dnu kada je svakome jasno da je downtrend iza nas on je ponovno u cashu.
Ovdje upišite svoj komentar…Vaš link
uopće ne moram pratit burzu dok imam vas dežurne komentatore [bye].. mogu trgovat naslijepo [cool]
To je i smisao foruma. Ja kad ne pratim retro pročitam i odmah osjetim atmosferu tog momenta. A da ne govorim o potrebi arhiviranja svega i svačega. Kad bi to trpali doma u svoj comp imali bi opću zbrku. Sve jedno na slijepo Vam ništa ne bi preporučio da radite [cool]