Crash dionica je vrlo blizu
Ne toliko blizu koliko misliš [yawn]
Nova Ljubljanska Banka d.d., Slovenia’s largest bank, needs to raise 600 million euros ($771 million) in fresh capital as it struggles to pass a stress test of 91 European banks by the European Union this week.
EU regulators, examining the strength of banks to reassure investors about the industry’s resilience to losses following a sovereign-debt crisis, will release results on July 23. Banks would need a Tier 1 capital ratio, a key measure of financial strength, of at least 6 percent. NLB’s Tier 1 is at 7.2 percent, though its financial strength may be weaker than other banks operating in the Balkan region, it said in an email.
“After comparisons with some banks that are operating in southeast Europe, it shows NLB will end up at the bottom of the list,” said the Ljubljana-based bank. “Since the bank needs to repay up to 700 million euros in the next three years, it would need fresh capital of up to 600 million euros.”
NLB, which accounts for about a third of Slovenia’s total banking industry
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
previše je losih vjesi da bi se burza bokrenula prema gore!jedina burza koja ide prema gore je burza rada.madarska pred bankrotom,grcka.portugfal,spanjolska su u takvom stanju kao htv tj.kaos.
kod nas se ne vidi svijetlost na tunelu…nema kredite za gradane,zato sto se svi boje sta sutra nosi.
nas ceka referendum koji kosta punopara,vlada ide iz zaduzenja u zaduzenje..tu nema kraja.
pokazatelji americke burze su vise persimisticke nego optimisticke.
…..ja sam vizionar..a moja vizija je:ove godine amerika napada iran,jedino tako americko gospodarstvo moze zaraditi…oni imaju najvecu vojnu industriju.
a sami znate sta rat nosi…pad indexa i porast zlata.
i ne vjerujem da ce taj rat kratko trajati.
previše je losih vjesi da bi se burza bokrenula prema gore!jedina burza koja ide prema gore je burza rada.madarska pred bankrotom,grcka.portugfal,spanjolska su u takvom stanju kao htv tj.kaos.
kod nas se ne vidi svijetlost na tunelu…nema kredite za gradane,zato sto se svi boje sta sutra nosi.
nas ceka referendum koji kosta punopara,vlada ide iz zaduzenja u zaduzenje..tu nema kraja.
…..ja sam vizionar..a moja vizija je:ove godine amerika napada iran,jedino tako americko gospodarstvo moze zaraditi…oni imaju najvecu vojnu industriju.
Krasno im je privreda napredovala odkad su u Iraku i Afganistanu…
Zanimljivo da su Ameri u minusu a Europa u velikom plusu i ne mrda
lijepa prda
Hoćeš kupiti od mene zlatni zub?
vidićeš sutra potopa čim otvore, a mi pokorno za njima [bye]
Počela sezona izvještaja?
http://www.marketwatch.com/story/volume-share-gains-push-coca-cola-profit-higher-2010-07-21
http://www.marketwatch.com/story/starbucks-boosts-profit-lifts-dividend-2010-07-21?dist=afterbell
http://www.marketwatch.com/story/ebay-earnings-decline-in-second-quarter-2010-07-21?dist=afterbell
http://www.marketwatch.com/story/iphone-ipad-sales-drive-apple-profit-2010-07-21
Ovi prvi nisu loši 😉