Je, evo grafovi bas govore u prilog tome kako se sprema panika [lol]
Vaš link
[/quote]
Kad vidim ove grafove svi mi izgledaju ko lijeva strana zuba na crobexu (2004-2007), što nije baš pohvalno.
[/quote]
Crobex usporedjivati sa zlatom je u najmanju ruku smijesno. Zlato je valuta otkada je svijeta. A koliko smo mi valuta promijenili u zadnjih 100 godina? Bas sam danas bio na jednom mjestu gdi sam imao u rukama i FNRJ dinare i SFRJ dinare razne varijante i i NDH kune, i HRD-e itd itd. I sve je to sad tariguz i ima jedino nekakvu numizmaticku vrijednost. A cudno – zlato sve vrijednije.
Uzmi si graf od zadnjih mjesec dana pa to onda malo drugačije izgleda. Vidjeti ćemo šta će se još tu na 1200 dešavati, a ako dođe do 1100 stampedo gazi sve pred sobom.
Kolega metali se ne kupuju na mjesec dana. To je long investicija.
U ovo vrijeme ništa nije long. Sve je raslo pa padalo i zlato neće biti baš nikakav izuzetak u toj priči. Samo je pitanje vremena i razine. Ako već moram nešto kupiti bolje mi je ono što je palo nego ono što je na vrhu. Tko je bio long u zlatu od 2. sv. rata pa do danas je ispušio, a da ne govorim gdje je bio prije samo 3 godine.
Verdi, uzeo si mi riječi iz usta.
Ne zaboravite, da je 2 sv. ratu, kod nas vrijedila ona žuto za žuto, što je lijepo Smoje opisao u Velom Mistu.
žuti prah?
Goldman Sachs Posts 2Q EPS of $2.75 excluding items, on Revenue of $8.84 Billion (click for stock quote)
July 20, 2010, 8:05 a.m. EDT · Recommend · Post:
Goldman Sachs Reports Second Quarter Earnings Per Common Share of $0.78. Excluding the Impact of the U.K. Bank Payroll Tax and the SEC Settlement, Earnings Per Common Share Were $2.75. (1)
4. dan za redom EU je u crvenome, dolaze teška vremena i za nas [cry]
vidjet ćemo, ako EU zatvori crveno, sigurno da je to loš znak i da nam sljedi padanje cijeli ovaj tjedan.uz to mi imamo i loše gospodarske podatke i lošu vladu pa je to dodatni razlog pesimizmu
A mi stalno u plusu šta će tek biti kad sutra USA otvori u plusu, minimalno će mo rasti 3%.
vidjet ćemo, ako EU zatvori crveno, sigurno da je to loš znak i da nam sljedi padanje cijeli ovaj tjedan.uz to mi imamo i loše gospodarske podatke i lošu vladu pa je to dodatni razlog pesimizmu
[/quote]
Umjesto što kukate i navlačite ljude radije kupite jer da ste od neki dan kupovali tamo gdje ste prizivali smak sada bi bili u plusu kao ja 20%.