Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

USA danas rastura u zelenome…a mi, jad i bijeda…sutra možda budemo 0,5-1% u plusu, taman da svi koji smo danas kupovali to istresemo pa da čekamo novi pad za ponovni ulazak…
možda je pametnije komplet se prebaciti na USA i EU burze jer ovo kod nas je prejadno i besmisleno…čisti gubitak vremena i živaca, pogotovo kad gledamo kako vani sve raste a ovdje je i mjesecima prava smrdljiva žabokrečina…očaj!

evo kolega pogodili ste rast od blizu 1%. ja se ipad nisam danas iskrcao, sutra ću pa možda dobijem par kuna više za more za idući tjedan [thumbsup]

sve što pišem je osobno mišljenje te nije investicijski savjet niti poziv na kupoprodaju dionica!

Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Ideja da se slomi Euro je sve bliža, a čime bi se izazvala tiha inflacija po drugi put. Prvi put je Euro zamjenio Marku i počistio kapital za 50%, a sada se planira ista režija samo obrnuto .
Bankama je svijededno, a godpodarstvo bi moglo procvijetati. Građani EU nisu u planu razmatranja.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Evo kako to rade Ameri, sada žele da EU preuzme i dugove Turske ;

http://www.seebiz.eu/hr/politika/obama-turska-ce-se-okrenuti-istoku-ako-eu-nastavi-oklijevati,84625.html

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

– jobless claims u SAD-u bolji od očekivanja
– ranije danas industrijska proizvodnja u Njemačkoj i UK puno bolja od očekivanja
[yawn]

Ovo se zove bolje od očekivanja, duplo ili ništa!
http://www.businessinsider.com/need-a-job-go-to-australia-where-job-creation-is-blowing-away-expectations-2010-7

dosta lutanja, vraćam se commonwealthe tebi.

Šta bi Mađarima pa odoše + 4,5% ?

who dares, wins

Ideja da se slomi Euro je sve bliža, a čime bi se izazvala tiha inflacija po drugi put. Prvi put je Euro zamjenio Marku i počistio kapital za 50%, a sada se planira ista režija samo obrnuto .
Bankama je svijededno, a godpodarstvo bi moglo procvijetati. Građani EU nisu u planu razmatranja.

treba kupovati dolare umjesto EUR, do kraja godine USD =EUR

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Šta bi Mađarima pa odoše + 4,5% ?

mađari su počeli izlazit iz krize…a mi ćemo i ove godine imati pad BDP-a -1,5%…na temelju čega da mi rastemo??? [cry]

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

– jobless claims u SAD-u bolji od očekivanja
– ranije danas industrijska proizvodnja u Njemačkoj i UK puno bolja od očekivanja
[yawn]

Ovo se zove bolje od očekivanja, duplo ili ništa!
http://www.businessinsider.com/need-a-job-go-to-australia-where-job-creation-is-blowing-away-expectations-2010-7

dosta lutanja, vraćam se commonwealthe tebi.
[/quote]
kanada danas još impresivnije.
pet puta više od očekivanja + 67 000 zaposlenih.

Commonwealth rocks.

Mozda im je to labudji pjev!!! Ovo sam neki dan pokupio kod Miska
Vancouver Home Sales Drop 30 Percent , Calgary 42 Percent – First Comes Volume, Then Comes Price.
Topiraju li to Kanadjani Housing, vidjecemo, ondak su na redu Australija i Kina!
Sto ga i ja kenjam pa Kinezi nisu Commonwealth, a i labudovi se vise dernjaju nego sto pjevaju.
Nista onda brisati…..

Ključaj temu nema više nikakvog utjecaja [yawn]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ključaj temu nema više nikakvog utjecaja [yawn]

Zašto zatvoriti kada imaju utjecaja ali samo kada se kreću u jednom smijeru?

[i]Volatile Ass as an Asset Class[/i][emo_funta][emo_dolar][emo_euro]

Onda nova tema:

Utjecaj negativnih kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close