USA danas rastura u zelenome…a mi, jad i bijeda…sutra možda budemo 0,5-1% u plusu, taman da svi koji smo danas kupovali to istresemo pa da čekamo novi pad za ponovni ulazak…
možda je pametnije komplet se prebaciti na USA i EU burze jer ovo kod nas je prejadno i besmisleno…čisti gubitak vremena i živaca, pogotovo kad gledamo kako vani sve raste a ovdje je i mjesecima prava smrdljiva žabokrečina…očaj!
evo kolega pogodili ste rast od blizu 1%. ja se ipad nisam danas iskrcao, sutra ću pa možda dobijem par kuna više za more za idući tjedan [thumbsup]
Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
Ideja da se slomi Euro je sve bliža, a čime bi se izazvala tiha inflacija po drugi put. Prvi put je Euro zamjenio Marku i počistio kapital za 50%, a sada se planira ista režija samo obrnuto .
Bankama je svijededno, a godpodarstvo bi moglo procvijetati. Građani EU nisu u planu razmatranja.
Evo kako to rade Ameri, sada žele da EU preuzme i dugove Turske ;
– jobless claims u SAD-u bolji od očekivanja
– ranije danas industrijska proizvodnja u Njemačkoj i UK puno bolja od očekivanja
[yawn]
Ovo se zove bolje od očekivanja, duplo ili ništa!
http://www.businessinsider.com/need-a-job-go-to-australia-where-job-creation-is-blowing-away-expectations-2010-7
dosta lutanja, vraćam se commonwealthe tebi.
Ideja da se slomi Euro je sve bliža, a čime bi se izazvala tiha inflacija po drugi put. Prvi put je Euro zamjenio Marku i počistio kapital za 50%, a sada se planira ista režija samo obrnuto .
Bankama je svijededno, a godpodarstvo bi moglo procvijetati. Građani EU nisu u planu razmatranja.
treba kupovati dolare umjesto EUR, do kraja godine USD =EUR
Šta bi Mađarima pa odoše + 4,5% ?
mađari su počeli izlazit iz krize…a mi ćemo i ove godine imati pad BDP-a -1,5%…na temelju čega da mi rastemo??? [cry]
– jobless claims u SAD-u bolji od očekivanja
– ranije danas industrijska proizvodnja u Njemačkoj i UK puno bolja od očekivanja
[yawn]
Ovo se zove bolje od očekivanja, duplo ili ništa!
http://www.businessinsider.com/need-a-job-go-to-australia-where-job-creation-is-blowing-away-expectations-2010-7
dosta lutanja, vraćam se commonwealthe tebi.
[/quote]
kanada danas još impresivnije.
pet puta više od očekivanja + 67 000 zaposlenih.
Commonwealth rocks.
Mozda im je to labudji pjev!!! Ovo sam neki dan pokupio kod Miska
Vancouver Home Sales Drop 30 Percent , Calgary 42 Percent – First Comes Volume, Then Comes Price.
Topiraju li to Kanadjani Housing, vidjecemo, ondak su na redu Australija i Kina!
Sto ga i ja kenjam pa Kinezi nisu Commonwealth, a i labudovi se vise dernjaju nego sto pjevaju.
Nista onda brisati…..
Ključaj temu nema više nikakvog utjecaja [yawn]
Ključaj temu nema više nikakvog utjecaja [yawn]
Zašto zatvoriti kada imaju utjecaja ali samo kada se kreću u jednom smijeru?
Onda nova tema:
Utjecaj negativnih kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska