Tko je platio zlato 1980. po 1000, taj nikad, ali baš nikad, neće nagurati ni približnu vrijednost na uloženo. [tongue]
Reče on i uloži u DIOK. [tongue]
Jel rade Ameri danas i u ponedjeljak?
u pon ne
Čudi me da nema komentara na nagli skok EUR-a prema dollaru i švicarcu !
A što da se komentira, tebi je očito promaklo koliko je euro potonuo u međuvremenu u odnosu na dolar i naročito u odnosu na svicarac
[/quote]
Dobro da si ti to tako bistro zaključio.
Upravo zato što mi je promaklo koliko je euro u međuvremenu propao sam uspio neprimjetiti kako se danas naglo oporavio sa jutarnje razine 1,22 na trenutnih 1,2486.
[/quote]
Sigurno si digao brdo para na tom oporavku [lol]
Krenulo je
Ovo ce biti short nad shortevima..
http://www.seebiz.net/financije/evropa-i-svijet/zlato-ispod-1200-dolara-za-uncu-najveci-dnevni-pad-ove-godine
Nazalost, opet ce ekipa koja je kupovala zlato popušit..
A na vrhu sam im fino rekao da je vrijeme za rasprodaju te baloncine..
Ne slušaju..
Isti ti nisu slušali ni za hdel i thnk, pa se sada cude ko pura dreku cijenama tih gubitaša
za one forsiraju EU, koliko bi tek mi tu trebali kapnuti
nezaposlenost pala na 9,5%, futuresi skok na +1%
…
i zatim iste minute odmah pad na -0,60%
ok izvještaj o nezaposlenosti u USA
minus je zbog otupštanja zaposlenih na popisu stanovništva, privatni sektor je zaposlio novih 84,000 radnika
pre-trade potpuni kaos, danas može i jako gore ili jako dolje, ali flat mi se čini nikako
Čudi me da nema komentara na nagli skok EUR-a prema dollaru i švicarcu !
A što da se komentira, tebi je očito promaklo koliko je euro potonuo u međuvremenu u odnosu na dolar i naročito u odnosu na svicarac
[/quote]
Dobro da si ti to tako bistro zaključio.
Upravo zato što mi je promaklo koliko je euro u međuvremenu propao sam uspio neprimjetiti kako se danas naglo oporavio sa jutarnje razine 1,22 na trenutnih 1,2486.
[/quote]
Sigurno si digao brdo para na tom oporavku [lol]
[/quote]
http://www.dukascopy.com/ [rolleyes]
pre-trade potpuni kaos, danas može i jako gore ili jako dolje, ali flat mi se čini nikako
Danas završavaju iznad 9900, a to znači da crobex u ponedjeljak raste 0,25 % naravno samo s ht-om