Premješteno iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala
——-> bla,bla,bla 10900!? o jadnici [yawn] ca pisu p…arije
Sjajan debi imao je Tesla Motors koji je prvi dan trgovine katapultiran 40,5 posto, na 23,89 dolara. Dan prije, proizvođač električnih automobila povećao je broj dionica za 20 posto, na 13,3 milijuna. U financijskom sektoru teško je stradao Citigroup koji je potonuo 5,3 posto, na 3,79 dolara, a tijekom trgovine rušen je i 17 posto zbog čega je njegovim dionicama trgovina bila privremeno obustavljena.
ADP payrolls +13 umjesto +59 tisuća.
ako danas sp500 zatvori ispod 1036-1038 onda vas/nas očekuje pakao…pad bi mogao biti brz i žestok..
čuvajte svoje novčeke..
long live the cash..
lp odo ja na plažu..sunce je smirilo svoje strasti pa se da izdržati..a vi..pamet u glavu…
Povratak zlatnog standarda? Još ne…
I neke države su počele gomilati zlato u svoje rezerve, pa su tako nacionalne banke Indije, Saudijske Arabije, Kine i Rusije povećale posljednjih godina svoje zalihe zlata za stotine tona. Od kraja 2007. do lipnja ove godine Kinezi su kupili oko 450 tona zlata, Rusi 230 tona, Indijci 200 tona, a Saudijci 180 tona i time više nego udvostručili svoje zlatne zalihe……….
Koji su ovo naivci. Za sve to zlato moći će k…. kupiti. Opet su im majstori uvalili priču po xxx put do sada. [lol] [lol]
Povratak zlatnog standarda? Još ne…
I neke države su počele gomilati zlato u svoje rezerve, pa su tako nacionalne banke Indije, Saudijske Arabije, Kine i Rusije povećale posljednjih godina svoje zalihe zlata za stotine tona. Od kraja 2007. do lipnja ove godine Kinezi su kupili oko 450 tona zlata, Rusi 230 tona, Indijci 200 tona, a Saudijci 180 tona i time više nego udvostručili svoje zlatne zalihe……….
Koji su ovo naivci. Za sve to zlato moći će k…. kupiti. Opet su im majstori uvalili priču po xxx put do sada. [lol] [lol]
pošteno su ih okitili. [lol]
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
http://finance.yahoo.com/echarts?s=GAP+Interactive#chart2:symbol=gap;range=1d;indicator=volume;charttype=candlestick;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=on;source=undefined
GAP pobjedjuje trziste +7% …. [rolleyes] rekoh vam ja….
Premješteno iz teme: Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize
http://finance.yahoo.com/echarts?s=GAP+Interactive#chart2:symbol=gap;range=1d;indicator=volume;charttype=candlestick;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=on;source=undefined
GAP pobjedjuje trziste +7% …. [rolleyes] rekoh vam ja….
Bravo inverter. [thumbsup]
Još 3-4% rasta i biti će na cijeni na kojoj si ti savjetovao kupovinu. Možda bude pozitivna nula.
Nadajmo se da će EU danas biti u plusu i donijeti nam mali predah od pada, inače ćemo nastaviti ronjenje.
Sve osim Irana i Italije se crveni. Pošto mi ne počnemo na i zna se ali ima jedna na i…
Sve osim Irana i Italije se crveni. Pošto mi ne počnemo na i zna se ali ima jedna na i…
A ma…vidim da ni amerima više ne cvjetaju ruže:
S&P 500 u drugom tromjesečju potonuo 12 posto
Na Wall Streetu su u jučer cijene dionica oslabile, zbog strahovanja ulagača od usporavanja rasta američkog gospodarstva, pa je drugo tromjesečje završeno s najvećim padom S&P 500 indeksa od četvrtog kvartala 2008. godine.
Jučer je nastavljen niz makroekonomskih podataka koji pokazuju da se oporavak američkog gospodarstva usporava. Prema izvješću ADP-a, najveće američke agencije za zapošljavanje, u lipnju je u privatnom sektoru otvoreno samo 13.000 novih radnih mjesta, dok su analitičari očekivali 60.000. To je loša uvertira u ključno izvješće Ministarstva rada o zapošljavanju u SAD-u, koje će biti objavljeno u petak i dati jasniju sliku tržišta rada.
Ulagači su oprezni jer bi to izvješće moglo nastaviti niz anemičnih gospodarskih podataka, koji su posljednjih tjedana zapljusnuli tržište i zbog kojih su u drugom kvartalu cijene dionica zabilježile najveći pad još od kraja 2008. godine i vrhunca financijske krize.
Dow Jones Industrial Average pao je jučer 0,98 posto, na 9.774 boda, dok je Standard & Poor’s 500 potonuo 1,01 posto, na 1.030 bodova, a Nasdaq Composite 1,21 posto, na 2.109 bodova.
U drugom tromjesečju Dow Jones indeks pao je 10 posto, dok su S&P 500 i Nasdaq indeks potonuli 12 posto. Svi su ti indeks završili na najnižim ovogodišnjim razinama.
(Hina/pd)
Ufff, ne da se crveni nego je vani opet potop [embarass]
Što??
Ima jedna na I, ali niti je još autonomna pokrajina uopće, a kamoli suverena i neovisna država (što niti neće biti nikad…) -a pa se to ne broji. Mi smo sve skupa na H i gotovo. I zato se crvenimo 🙂