Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
opet Ameri zaboravili na Grčku, dok im ne jave oko 21.00
SP500 se bori sa EMA 200…današnjim zatvaranjem iznad 1102 definitivno se otvara put ka prvoj stanici od 1150…najgore od svega to je opet onaj stari otpor još od 1998 godine..
ako uspješno probiju tih 1150…očekujem da će i 1230 i time dokazati da je 666 bilo dno…u protivnom bi mogli imati dupli vrh na 1200 što bi moglo biti pogubno…
treba pratiti…nažalost volumen nije baš nešto
Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!
opet Ameri zaboravili na Grčku, dok im ne jave oko 21.00
nisu zaboravili…ali to je bilo očekivano…pa Grčka je u težoj banani..onaj jučer downgreade je bio očekivan 100%
treba pratiti…nažalost volumen nije baš nešto
kupi nešto
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
kaj ti nemaš debeli prst?
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
ne tako debeli kao ti
U mene je debeli…..
Pozdrav iz komiže…..
[lol]
POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA
ne tako debeli kao ti
sorry
moj je fini i mekan
1008 spx
još uvijek