Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pogle kako su ameri otvorili. mi smo u banani ej [bye]

doc cemo i mi na red..ne brini….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

prijatelju inverter dobro si rekao van i samo van, ali lijenost i tromost da se upozna novo tržište bilo je presudno da to ne učinim. ovo je dno dna. priznajem da sam i malo demoraliziran jer mi je ovo prvi puta da sam ostao zaglavljen u dionicama u jednoj većoj korekciji.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

prijatelju inverter dobro si rekao van i samo van, ali lijenost i tromost da se upozna novo tržište bilo je presudno da to ne učinim. ovo je dno dna. priznajem da sam i malo demoraliziran jer mi je ovo prvi puta da sam ostao zaglavljen u dionicama u jednoj većoj korekciji.

da…a ja prvi put da sam pun pogodak procjenio, izlazak u cash na vrijeme i ukrcao se kad treba…
tek su izbili van.preko bare ….sad povratak za popravni ulaz….sretno u trgovanju….ovdje sam malo upecao DLKV …nek stoji…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pogle kako su ameri otvorili. mi smo u banani ej [bye]

ko zna kak budu svršili,postali su prevrtljivi u zadnje vrijeme

First time joblessi pali za 3000 i odmah dionice +2% u plusu [lol]

Bank of Italy Director Salvatore Rossi, speaking before Senate hearing, said Italy’s interest payments on debt were subject to great uncertainty and that a 1% rise or fall in interest rates on debt maturing from 2011 would cut or hike the 2012 deficit by 0.5 percentage points"

ciao ragazzi [bye]

Ugovor s vragom: Kinezi spašavaju Grčku

Ja bih prije rekao da se bumerang u glavu vraća. Zna se tko je rovario po Grčkoj i ostatku EU. [lol] [lol]

Nakon ovakvog plusa Amerikanaca, sutra bi Europa opet trebala biti u plusu. A to znači da ćemo vjerojatno i mi biti pozitivni. Barem što se sutrašnjeg dana tiče.

Srednjeročno (3-6 mjeseci) sam ipak oprezno pesimističan. Trenutno izgleda kao da su investitori apsolvirali činjenicu da su svi prezaduženi. Problem bi mogao nastati ako se ta prezaduženost odrazi ili na GDP neke velike ekonimije ili na razvoj kamatnih stopa. Onda bi opet moglo biti pičvajza.

First time joblessi pali za 3000 i odmah dionice +2% u plusu [lol]

CONTINUING CLAIMS+export CHINA=ALMOST 3% [lol]

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Europa opet u rastu nakon žestokog zelenila jučer, valjda će i ova vukojebina od burze konačno jače zazeleniti uz barem 30 milja prometa [cool]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
Europa opet u rastu nakon žestokog zelenila jučer, valjda će i ova vukojebina od burze konačno jače zazeleniti uz barem 30 milja prometa [cool]

Dax lagano klizi u crvenkasto ili se mota oko nule……, no to se brzo popravi, ne znaju brate mili kud bi ni sami dok Ameri ne ukažu put…

zato mi znamo kuda ćemo [bye] otvarannje lupanjem po asku trajalo je punih 7 minuta. Sad ćemo gledat lupanje po bidu cijeli dan [lol]

Volim Hrvatsku.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close