pa i nije baš tako crno
unemployment je pao s 9,9% na 9,7%
prosječna satnica ukupno rasla 0,3% , a samo u proizvodnji 1,1%
znači 170 000 su fulali.
[/quote]
they’re analysts. that’s what they do.
[/quote]
ma ovo je izvješće HZZa, ne treba ih shvaćat ozbiljno.
ADP gađa puno bolje (68 000 očekivano; 55 000 izašlo).
znači 170 000 su fulali.
[/quote]
they’re analysts. that’s what they do.
[/quote]
ma ovo je izvješće HZZa, ne treba ih shvaćat ozbiljno.
ADP gađa puno bolje (68 000 očekivano; 55 000 izašlo).
[/quote]
Podatak za dugoročne ulagače u US:
U Aprilu je rođeno 215000 više nego što je umrlo. Porast stanovništva od +0,065%
EUR/USD d.d. – u stečaju 1,1991.
ali radi i 1098-1099 [cool]
[/quote]
ne radi!
rekao sam jučer kako će biti…a sada je vrijeme padanja…show je počeo…sretno svima i držite gaće
[/quote]
ne radi!
rekao sam jučer kako će biti…a sada je vrijeme padanja…show je počeo…sretno svima i držite gaće
[/quote]
na 1050 moguć odbijanac
[/quote]
ne radi!
[/quote]
na 1050 moguć odbijanac
[/quote]
treba se prvo spustiti do 1050. pobjeda što sad slijedi ?
kolege, može li netko komentirat očekivanja o €/$=0,9 … već mi mjesecima jedan kolega trubi o tome a ja umirem od smijeha … ipak mi se čini sve izglednija varijanta, a budući nisam neki makro/mirko ekonomski stručnjak-analitikant interesiraju me mišljenja potkovanijih
hvala unaprijed
pinball..
http://www.youtube.com/watch?v=ePOwXxtoQDE
Scenario eur/usd je zacrtan već odavno, iskreno iznenadila me brzina pada …možda kada pogledamo okolnosti u okruženju i ne toliko brzina, koliko savršeni tajming u kojem plasiraju negativne vijesti..
Omjer 1:1 je gotovo siguran…
kolege, može li netko komentirat očekivanja o €/$ = 0,9 … već mi mjesecima jedan kolega trubi o tome a ja umirem od smijeha …
[smiley]
pinball..
http://www.youtube.com/watch?v=ePOwXxtoQDE
Scenario eur/usd je zacrtan već odavno, iskreno iznenadila me brzina pada …možda kada pogledamo okolnosti u okruženju i ne toliko brzina, koliko savršeni tajming u kojem plasiraju negativne vijesti..
Omjer 1:1 je gotovo siguran…
Ima samo jedna mala kvaka. Ovo sad nije vrijeme 1985. ili 1992. i moglo bi se lako desiti da stvari krenu naopako. Bojim se da će Ameri opet loviti bizone (ako je još nešto ostalo) kako bi mogli mjenjati kožu za robu. [lol]