Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ova polusatna debilno-raketna zatvaranja su im izgleda postala ovisnost

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

istječe nafta, tope se ledenjaci, vulkan eruptira, dužnička kriza i Grčka, mogući ratovi – Koreja i pojas Gaze, poplavljena Slavonija, jak potres u Metkoviću, otvorila se vrata pakla u Guatemali…nastavi niz

2012. sve bliže…ne znam baš hoće li dionice rasti

Ali pazi ove nafte molim te lijepo. Izrael zvecka oružjem, a ona pada !? Svojevremeno kad bi dva Arapa zapalila ćilam kraj granice bila bi +2%. Nema vijesti koja može stvar da digne dok za pad i ne treba nikakva vijest.

Kako će rasti kad je u Meksičkom zaljevu po plažama kantama vade i još kažu dolazit će mjesecima. Al’ su im burazi sa otoka uvalili. [lol] [lol]
[/quote]
To je argument za rast kao i sve druge havarije do sad ali ni sam to htio navoditi jer je ta vjest potrošena.

who dares, wins

Bome se dobro srušilo u ‘merici. A sve u zadnjih sat vremena. Strašno što im ti kompjuteri rade.

Mislim da će sutra futursi morati biti debelo u plusu da Europa (a s njom i Hrvatska) ne zaroni.

istječe nafta, tope se ledenjaci, vulkan eruptira, dužnička kriza i Grčka, mogući ratovi – Koreja i pojas Gaze, poplavljena Slavonija, jak potres u Metkoviću, otvorila se vrata pakla u Guatemali…nastavi niz

nisu se otvorila nikakva vrata pakla u Gvatemali već se odronio sustav odvodnje oborinskih voda. prestani čitati 24 sata i pređi na normalne novine [lol] [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

nastavljam niz – crobex će poćeti rsti! [lol] [lol] [lol]
Ovo u USA ne izgleda dobro.
Cash opcija broj jedan, short opcija broj dva

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

nastavljam niz – crobex će poćeti rsti! [lol] [lol] [lol]
Ovo u USA ne izgleda dobro.
Cash opcija broj jedan, short opcija broj dva
[/quote]
ingr tri?

http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html

Sve crveno, jedino nam se Grčka još dobro drži [thumbsup]

Grci bu skoro prema 1000 krenuli…

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovdje upišite svoj komentar…

who dares, wins

Kad će se smiriti.
Vaš link

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Nouriel Roubini prognozira usporavanje rasta BRIK zemalja

http://www.seebiz.eu/hr/makroekonomija/svijet/nouriel-roubini-prognozira-usporavanje-rasta-brik-zemalja,80107.html

New Report

Close