ova polusatna debilno-raketna zatvaranja su im izgleda postala ovisnost
istječe nafta, tope se ledenjaci, vulkan eruptira, dužnička kriza i Grčka, mogući ratovi – Koreja i pojas Gaze, poplavljena Slavonija, jak potres u Metkoviću, otvorila se vrata pakla u Guatemali…nastavi niz
2012. sve bliže…ne znam baš hoće li dionice rasti
Ali pazi ove nafte molim te lijepo. Izrael zvecka oružjem, a ona pada !? Svojevremeno kad bi dva Arapa zapalila ćilam kraj granice bila bi +2%. Nema vijesti koja može stvar da digne dok za pad i ne treba nikakva vijest.
Kako će rasti kad je u Meksičkom zaljevu po plažama kantama vade i još kažu dolazit će mjesecima. Al’ su im burazi sa otoka uvalili. [lol] [lol]
[/quote]
To je argument za rast kao i sve druge havarije do sad ali ni sam to htio navoditi jer je ta vjest potrošena.
Bome se dobro srušilo u ‘merici. A sve u zadnjih sat vremena. Strašno što im ti kompjuteri rade.
Mislim da će sutra futursi morati biti debelo u plusu da Europa (a s njom i Hrvatska) ne zaroni.
istječe nafta, tope se ledenjaci, vulkan eruptira, dužnička kriza i Grčka, mogući ratovi – Koreja i pojas Gaze, poplavljena Slavonija, jak potres u Metkoviću, otvorila se vrata pakla u Guatemali…nastavi niz
nisu se otvorila nikakva vrata pakla u Gvatemali već se odronio sustav odvodnje oborinskih voda. prestani čitati 24 sata i pređi na normalne novine [lol] [lol]
nastavljam niz – crobex će poćeti rsti! [lol] [lol] [lol]
Ovo u USA ne izgleda dobro.
Cash opcija broj jedan, short opcija broj dva
nastavljam niz – crobex će poćeti rsti! [lol] [lol] [lol]
Ovo u USA ne izgleda dobro.
Cash opcija broj jedan, short opcija broj dva
[/quote]
ingr tri?
http://www.bloomberg.com/markets/stocks/wei_region2.html
Sve crveno, jedino nam se Grčka još dobro drži [thumbsup]
Grci bu skoro prema 1000 krenuli…
Nouriel Roubini prognozira usporavanje rasta BRIK zemalja