a u petak su bili u laganom minusu.rast je zbog preuzimanja Energoprojekta.
[/quote]
ENHL 820,00 820,00 820,00 820,00 1,11% 810,00 820,00 15 12.300,00
Ma jok promet je banana. Tko ga preuzima?
[/quote]
31.5.2010 880,00 853,00 890,00 853,00 6,93 % 2.249 1.967.766,00
Friško taze ali svejedno je malo. Bilo neki dan i 5 milja.
HDZ: Inu nije trebalo privatizirati"Karijes za Hrvatsku"31. svibnja 2010 15:14
Business.hr/ Hina
Istoga je stava i Goran Marić (HDZ), koji činjenicu da se MOL nije pridržavao ugovornih obveza, poput dokapitalizacije i modernizacije Ine, smatra dovoljnim pokazateljem da je privatizacija Ine bila loša odluka. "Privatizacija Ine uopće nije bila u ekonomskom interesu Hrvatske, a ugovor mi više sliči na ortački ugovor", rekao je Marić.
Marića opet pustili da priča i on ni pet ni šest nego nakon banaka na INU. Čovjek stvarno ima mu.. [lol] [lol]
Nova nepoznanica je na stolu. Za koga rade izraelski komandosi? Za GS ili je neka samostalna muljaža?
Možda ih je gospon Mojsije opet pokrenuo [undecid]….ipak su oni odabran narod
Nova nepoznanica je na stolu. Za koga rade izraelski komandosi? Za GS ili je neka samostalna muljaža?
Znam sigurno kako ne rade za Šteficu sa placa. Sve ide po ustaljenom redu – red burze pa red zveckanja oružjem pa ostalo ako ovo ne uspije. [lol] [lol]
Šta je da je ali ova vijest će odagnati krizu jerbo klin se klinom izbija.
Čeko sam one Koreance ali slaba hasna od njih. Oni bi meditacijom brda pomicali a nama treba nešto konkretnije. Na Židove se uvijek isplati kladiti.
Baš me zanima oće li UN poslati Serge Brammertza po "brodske dnevnike" za ovaj pokolj. [lol] [lol] [lol]
Baš me zanima oće li UN poslati Serge Brammertza po "brodske dnevnike" za ovaj pokolj. [lol] [lol] [lol]
Poslali su po njega akva taksi…eno ga kruži ispred opatije…malo se dosađuje dok se ovaj spremi [lol]
Samo mi pošaljite ovu ekipu na otoke…
…ko kaze da plina nece biti?
Vaš link
http://finance.yahoo.com/intlindices?e=europe
idemo dalje u 5 brzini [bye]