Mislio sam da imaš znanje [sad]
[/quote]
[lol]
[/quote]
mozda nemam znanje ali imam cca 8% prinosa ….od jucer…. [yawn]
[/quote]
A sad? [yawn]
Svi će te se vratiti u našu kaljužu.
Odbijanac je bio kratkog vijeka izgleda samo da se ekipa istovari pa idemo dalje u minus, ipak je bio samo tehnički odbijanac.
Čekaju se pravi pozitivni signali , oporavak u stvarnosti a ne samo špekulativni pa će i pravi rast burze s njima.
Mislio sam da imaš znanje [sad]
[/quote]
[lol]
[/quote]
mozda nemam znanje ali imam cca 8% prinosa ….od jucer…. [yawn]
[/quote]
A sad? [yawn]
Svi će te se vratiti u našu kaljužu.
[/quote]
niti ne pomisljam…..cekam opet odbijanac da uhvatim svojih cca 5-10% ….aloooo u padajucem trendu…..to mozes samo sanjat na crobiju…. [cool]
i što sad?
ove amere stvarno ne razumijem.
Azija zelena livada…., Fjučerski visoko…, DAX +1%, reli se nastavlja…
Ameri jučer uzeli predah i spremaju se za uzgon…
..da im hebem nanu.
Baš toliko ni ne odudaramo od svjetskih tržišta ako uspoređujemo koliko se padalo od zadnjeg vrha burzovnog indeksa ( a i koliko se raslo od onog dna iz 2009 )
dax -6 ( +65 )
sp -11 ( +65 )
ftse -11 ( +50 )
cac -13 ( +43 )
crobex -14 ( +55 )
Ovako nekako smo najbliži englezima, makar kad se pobliže pogleda taj odnos, mislim da su performanse crobexa u odnosu na ftse bile kriminalne.
Zadnjih 8 mjeseci naš indeks nije uopće napredovao u rastu već je rastao tek nakon veće korekcije. Rezultanta toga je da nismo vidjeli novi vrh u 4.mj ove godine, a usput, korigirali smo se za 11 posto u odnosu na vrh iz 10 mj 2009.
Eto kako pratimo svjetske indekse.
[sealed]
noćas nisu uspjeli zaustaviti curenje, ako se ovo nastavi satrt će gospodarstvo južnih država
http://www.cnn.com/video/flashLive/live.html?stream=stream/4&hpt=T1