Mi se jesmo, ti švrludaš…danas bi jedno, sutra bi drugo [lol]
Wall Street Builds on Rally in Early Trade- AP
* Recovery in developed economies gathering pace- AP
* April factory orders rise on demand for aircraft- AP
* BP yet to make call on latest bid to stop Gulf oil- AP
* Home refinancing jumps, purchasing slumps- Reuters
* Foxconn opens plant to reporters after suicides- AP
* Toll Brothers takes smaller fiscal 2Q loss- AP
* Euro dip "welcome," no eurozone recession: OECD- Reuters
* The bullish case for stocks- MarketWatch
* Wall Street’s bubble machine: Don’t forget the buy side: Authers- Tech Ticker
top naslovi na yahoo finance. niti jedan pesismističan, niti jednog o kraju svijeta [lol] izgleda da opet ide malo bulla
all in usa [cool]
[proud]
Ide to još malo gore ali nikako do 10400,………….mada nikad ne reci nikad……….
Mali oporavak onda finalno zakucavanje……….moje mišljenje…………
Izašao danas iz shorta………kasno ali ipak sa zaradom……….
do daljnjega 85% cash………….
lp
pametno
naslovi su sve jači, mediji i židovi kreću u kontraofenzivu [lol]
Morgan Stanley: Get out of cash and into global stocks
http://finance.yahoo.com/news/Morgan-Stanley-Get-The-Heck-siliconalley-2928158946.html?x=0&sec=topStories&pos=5&asset=&ccode=
Naslovi mogu biti i kontraproduktivni pogotovo kad su židovi u pitanju a i pogodni su za iskrcaj……..
Kada tržište ide gore i kad se sprema na veliki rast nikad ili gotovo nikad nema takvih naslova………..
Primjer kod nas ——–savjeti i ciljane cjene dionica…………
[/quote]
Da? I kakav je kompromis? [lol]
Ti kažeš da bi EUR, on kaže da ne bi jer se boji pomaganja Grčkoj… što tu onda ima između da se dogovrite??
Možda ovako: DA euro, ali ne pomaganje bilo kome?? Da, to bih i ja (i ne vrludam, tako je bilo jučer, danas i sutra :D), EUR, a da do ovakvih stvari ubuduće više ne dolazi…
Naslovi mogu biti i kontraproduktivni pogotovo kad su židovi u pitanju a i pogodni su za iskrcaj……..
Kada tržište ide gore i kad se sprema na veliki rast nikad ili gotovo nikad nema takvih naslova………..
Pa naslovi i stvarnost bi uvijek trebali biti u suprotnosti, za to oni i služe ("navlačenje") ali povijest je pokazala da to baš i ne bude uvijek tako, da nitko ne uspijeva pogoditi kratkoročne trendove dovoljno dobro pa se ta korelacija između naslova i stvarnosti ne čini naročito jakom… koliko god se oni trudili navlačiti i muljati, zezne ih tržište s vremena na vrijeme, kao i sve pametnjakoviće koji misle da mogu pogađati ko baba vračara ili pak manipulirati ko tek ona prava baba vračara. Tako da ova hrpa pozitivnih naslova može zvučati “sumnjivo”, ali i nedovoljno za “paniku” jer pitanje koga će tržište lupiti po glavi ovaj puta… možda baš njih…
Neki dan sam u Večernjem pročitao nekakvu drljavu analizu Raiffeisen analitičara gdje za Inu preporučuju kupovinu uz ciljanu cijenu 2200 kn.
Nakon toga sam se naježio sjetivši se 2008g, naših analitičara i njihovih cijanih cijena HDEL 1400 kn, ATPL 2600 kn, itd….
Odmah na otvaranju burze sam stresao 30% porfelja…
[/quote]
Da? I kakav je kompromis? [lol]
Ti kažeš da bi EUR, on kaže da ne bi jer se boji pomaganja Grčkoj… što tu onda ima između da se dogovrite??
Možda ovako: DA euro, ali ne pomaganje bilo kome?? Da, to bih i ja (i ne vrludam, tako je bilo jučer, danas i sutra :D), EUR, a da do ovakvih stvari ubuduće više ne dolazi…
[/quote]
Ma najbolje da odustanu od EU i Eura i podnesu zahtjev za ulaskom u SAD kao 51. američka savezna država, a o monetarnoj politici nek brine tata Ben i njegovi nasljednici….ova Europa je ionako luk i voda, ništa što nismo imali i prije nam ne bude donjela.