preokret usa…..DOW ide na cca 10 400 ,moje misljenje
Mislio sam da imaš znanje [sad]
gdje ti to gledaš?
Jedno -3% danas
[/quote]
Mislio sam da imaš znanje [sad]
[/quote]
gdje ti to gledaš?
[/quote]
od sutra pa nadalje…..gledam grafove oscilatore i setiment trzista…EWT nemam pojma…. [cool]
ovo je moje misljenje….i ja sam se utrpao 50% usa
Svi oscilatori su ohlađeni kao da su na južnom polu. Ako je ovo početak "velikog pada" Dow bi se ipak trebao još jednom vratiti iznad 11000 bodova. Hoće li ga Crobex pratiti nemam blage veze.
Svi vrište bankrot Grčke, Španjolske, Portugala ne ide to baš tako…
all in usa [cool]
antiša*
da sp500 će sigurno testirati 1230 ili ti fibo 63% velikog pada..zadnji put smo se odbili i pali tu gdje smo sada..
ako se opet odbijemo negdje oko ljeta onda onih 666 neće biti dno…a ako probijemo 666 je bilo dno i imamo bull market…
treba čekat i vidjeti…ali s padom bi trebalo biti gotovo…barem do ponovnog testiranja tih granica…naravno rast može biti okončan i oko 1200
i meni se čini da je krenuo odbijanac u USA, šte ne znači da nemre još malo dolje … no razine za nešto piknuti na par dana svakako jesu
čekam i ja na dvije miljenice
rekao sam vam da će se amerika vratiti kada europa zatvori,amerika je zemlja velika ali metar sela moga amerika je cijela
zasad ok, prepolovili su minus od otvaranja, sada ce lovci na dno krenuti lupati dok nebude kasno.
[/quote]
bližimo se cilju, odnosno nuli, možda se i nategne lagani plus,ali bitno da smo iznad 10000
u ovih amera se divlje jaše ovih dana
[lol]