Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Goldman Sachs: Tržišna vrijednost u mjesec dana potonula za 26 milijardi dolaraAutor/izvor: SEEbiz

Ne bih sad bio Amerima u koži (iako će to svi osjetiti). Ekipa iz GS će im izmasakrirati indekse samo da im pokaže tko je gazda. Sve mi smrdi da bi Ameri mogli imati novo dno. [lol]

znas di ce onda bit crobi….. [yawn] a sto je najgore….ameri ce se i odbit od dna….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Američki terminski indeksi potonuli su danas jer je spašavanje regionalne španjolske banke CajaSur od stečaja opet usmjerilo pozornost ulagača na europsku dužničku krizu i njezin potencijal da ugrozi globalni gospodarski oporavak.

A gle sad ovo. Svi mislili Portugal kad ono odmah u glavu – Španjolska. Počinje drugi krug. [lol] [lol]

ajmo malo u povijest.
crobi u ožujku 2008. bio na 1300 bodova.
crobi u srpnju 2009. došao na 1700.
crobi sredinom prosinca 2009. penje se na 1980 poena.
crobi danas: 1980 bodova.
nagradno pitanje:
vraćamo li se u ožujak 2008 ili srpanj 2009?

hate red

ajmo malo u povijest.
crobi u ožujku 2008. bio na 1300 bodova.
crobi u srpnju 2009. došao na 1700.
crobi sredinom prosinca 2009. penje se na 1980 poena.
crobi danas: 1980 bodova.
nagradno pitanje:
vraćamo li se u ožujak 2008 ili srpanj 2009?

u lipanj 2010., za cca. tjedan dana.

nadaj se.
prošlost nas sustiže, kamo god se okrenuli: od bleiburga do crnog ponedjeljka.

hate red

Merkel sprema šok eurozoni
Datum: 24.05.2010 12:22
Autor: Pcnen, Agencije
BERLIN – Njemačka vlada planira ogromne budžetske uštede koje "treba da posluže kao primjer" drugim članicama EU, piše londonski Fajnenšel tajms.

Njemačka kancelarka Angela Merkel je predložila godišnje uštede u budžetu od čak deset milijardi eura, uz ocjenu da će ta mjera, vjerovatno, šokirati zemlje eurozone.

who dares, wins

http://finance.yahoo.com/intlindices?e=asia
dow trenutno 9900 ,idemo dalje napunit boce za novi zaron…. [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ovi ameri sami neznaju kamo bi. Prekjučer na kraju dana strmo up, jučer strmo down, kompjuteri se igraju. Malo love bikove, malo medvjede, neki dan je tu na Krku jedan medvjed pao za domovinu, a ja se ponadao evo sad ćemo gore, kao ono nista.

ma kakav cash-r-a, 100% in

Držte gaće danas .

gore Gore,2 značenja zavisi kako se protumači,ja vjerujem da če danas biti štafeta u dionicama,čast izuzecima [bye]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

dow 9867 bodova, mislim da je to bilo dno pre neki dan dok je debeli prst srušio burzu za 1000 bodova. Ipak ono nije bilo slučajno….Da li će se braniti ta razina? Bojim se da neće….

Evo već novog dna…

New Report

Close