GM posts massive quarterly net loss of $15.5 billion. Loss is much wider than analysts had forecast
Katastrofalno izvješće GM-a
pa kome ovo nije drago?
GM posts massive quarterly net loss of $15.5 billion. Loss is much wider than analysts had forecast
Taj podatak je poznat već dobrih 10 dana tako da to nije nešto nova i neće ozbiljnije utjecati na dow.
Taj podatak je poznat već dobrih 10 dana tako da to nije nešto nova i neće ozbiljnije utjecati na dow.
[/quote]
Taj podatak nije bio poznat.
Ovaj gubitak je 4 puta veći od očekivanog.
"That works out to loss of $11.21 per share, far above the $2.62-a-share loss projected by Thomson Reuters."
Vidjet ćemo koliko će utjecati na Dow.
Niste li vi i jučer očekivali plus u Americi?
Možda za tebe nije bio poznat ali za mene je, sa tim podatkom se izlazi u javnost ima deset dana.
Da očekivao sam jučer plus isto kao što i vi svaki dan nagovještavate minus od 5% i katastrofalno stanje.
-9% je GM u pre market-u… Ocito da nisu bas tolko ocekivali.
8:31 AM July payrolls fell by 51,000 – less than the 72,000 economists expected. June revised to -51K from -62K. Unemployment jumps to 5.7% vs. 5.6% consensus.
8:33 AM Initial reaction to the strong payroll and weak unemployment data is positive. Dow +0.4%. S&P +0.3%. Nasdaq +0.2%.
Taman za lovit nozeve…
Ipak je to velka firma, nadrukat ce to up, up.
prije su Amerikanci žvakali 7 žvaka na dan,sad žvaču samo jednu zbog krize [proud]
Ovjdje možeti sve vidjeti
Kada pogledate znam da se nećete javljati prije ponedeljka ali šta je tu je preživićemo mi i bez vas
[/quote]
I kakve sad to veze ima sa GM-om?