Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

JL: Posljednju kap nafte ljudi će potrošiti 22. listopada 2047. godine u 20:58!

Ovo slušam od davne 70-te kako nestaje nafte. Najjači su mi ovi nazovi znanstvenici koji pojma nemaju koliko uopće nafte ima u zemljinoj utrobi ali bitno da se jeftino druka. [lol] [lol] [lol]

to im je svako toliko izlika kad planiraju napumpat cjenu [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kaze kardum da crobexslijedi svjetske indekse
jel mi mozete reći gdje se tako uči lagati
meni su u pionirama rekli da moram biti dobar drug slušati starješine a ne lagati u facu

crobex plus 1,6 posto cac oko 9 i po
e moj kardume jadna li ti zemlja

nemoj dušu griješit.

Ako pogledaš ukupni pad u Frankfurtu i Londonu (a to je jedno 80% europskog prometa) ondas ćeš vidjeti da su pali više od Crobexa. A ako pogledaš koliki je rast od dosegnutog minimuma, opet ćeš vidjeti da su rasli tek nešto brže od Crobexa. U cjelini su se doista pratili.

Dakle, Kardum nije lagao.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Zanimljivo, DAX + 4%

UK

Zanimljivo, DAX + 4%

Greška je na yahoo..

Upravo izišli UK industrial production i manufacturing podaci – puno bolji od očekivanja – 2% i 2,3% rast u odnosu na prošli mjesec [thumbsup]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Euro tone ko’ brod. EU indexi također. Šta se sada opet dogodilo, kakva "katastrofa" je na horizontu ?!

http://www.daily-forex-signals.com/
http://www.dukascopy.com/

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Koelga jučer je CAC bio +9%, danas je -2%.

Da su jučer korigirali tih +9% na +7% nebi nitko pričao kako tonu [rolleyes]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Koelga jučer je CAC bio +9%, danas je -2%.

Da su jučer korigirali tih +9% na +7% nebi nitko pričao kako tonu [rolleyes]

Pravo zboriš. A naš Crobi je jučer porastao za 1,6%, a danas će za isto toliko pasti. I gdje je onda tu utjecaj stranih burzi i kretanja u odnosu na CROBEX?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Međutim Crobex je prošli tjedan propao nekih 3 – 3,5%, dok su vani prošlog tjedna okinuli 10% ili više.

No zašto danas €uro pada ?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Međutim…, prije ovog pada dok su svi zdušno rasli crobex je bio klinički mrtav i nije pratio ovozemaljski rast već je stagnirao…, tako da i ova "korekcija" od 3-3,5% je bila totalno bezveze i bez nekog logičnog razloga…
Također slično i danas…, svi bulje u "mini" korekciju vani, a mi koriramo kao neki tobože rast…., smiješno….

Međutim Crobex je prošli tjedan propao nekih 3 – 3,5%, dok su vani prošlog tjedna okinuli 10% ili više.

Kskjuz mi?

Od 28.04. pa do danas je DAX pao 2% (jučer rastao 5%, danas pada za 1%), a CROBEX je pao 4,20% (jučer rastao 1,6%, a trenutno je na -1,4%).

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Škandal sused, škandal! [smiley]

nesto narasla ova inflacija od jucer

New Report

Close