JL: Posljednju kap nafte ljudi će potrošiti 22. listopada 2047. godine u 20:58!
Ovo slušam od davne 70-te kako nestaje nafte. Najjači su mi ovi nazovi znanstvenici koji pojma nemaju koliko uopće nafte ima u zemljinoj utrobi ali bitno da se jeftino druka. [lol] [lol] [lol]
to im je svako toliko izlika kad planiraju napumpat cjenu [cool]
kaze kardum da crobexslijedi svjetske indekse
jel mi mozete reći gdje se tako uči lagati
meni su u pionirama rekli da moram biti dobar drug slušati starješine a ne lagati u facu
crobex plus 1,6 posto cac oko 9 i po
e moj kardume jadna li ti zemlja
nemoj dušu griješit.
Ako pogledaš ukupni pad u Frankfurtu i Londonu (a to je jedno 80% europskog prometa) ondas ćeš vidjeti da su pali više od Crobexa. A ako pogledaš koliki je rast od dosegnutog minimuma, opet ćeš vidjeti da su rasli tek nešto brže od Crobexa. U cjelini su se doista pratili.
Dakle, Kardum nije lagao.
UK
Zanimljivo, DAX + 4%
Greška je na yahoo..
Upravo izišli UK industrial production i manufacturing podaci – puno bolji od očekivanja – 2% i 2,3% rast u odnosu na prošli mjesec [thumbsup]
Euro tone ko’ brod. EU indexi također. Šta se sada opet dogodilo, kakva "katastrofa" je na horizontu ?!
http://www.daily-forex-signals.com/
http://www.dukascopy.com/
Koelga jučer je CAC bio +9%, danas je -2%.
Da su jučer korigirali tih +9% na +7% nebi nitko pričao kako tonu [rolleyes]
Koelga jučer je CAC bio +9%, danas je -2%.
Da su jučer korigirali tih +9% na +7% nebi nitko pričao kako tonu [rolleyes]
Pravo zboriš. A naš Crobi je jučer porastao za 1,6%, a danas će za isto toliko pasti. I gdje je onda tu utjecaj stranih burzi i kretanja u odnosu na CROBEX?
Međutim Crobex je prošli tjedan propao nekih 3 – 3,5%, dok su vani prošlog tjedna okinuli 10% ili više.
No zašto danas €uro pada ?
Međutim…, prije ovog pada dok su svi zdušno rasli crobex je bio klinički mrtav i nije pratio ovozemaljski rast već je stagnirao…, tako da i ova "korekcija" od 3-3,5% je bila totalno bezveze i bez nekog logičnog razloga…
Također slično i danas…, svi bulje u "mini" korekciju vani, a mi koriramo kao neki tobože rast…., smiješno….
Međutim Crobex je prošli tjedan propao nekih 3 – 3,5%, dok su vani prošlog tjedna okinuli 10% ili više.
Kskjuz mi?
Od 28.04. pa do danas je DAX pao 2% (jučer rastao 5%, danas pada za 1%), a CROBEX je pao 4,20% (jučer rastao 1,6%, a trenutno je na -1,4%).
Škandal sused, škandal! [smiley]