Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ma daj, zlato je sada na istoj cijeni na kojoj je bio u petak.
Nevazna je CPI inflacija – ponuda novaca raste, posljedicno i njihova vrijednost.

Prebaci na CNBC zlato je trenutno -13.4

Inflacija je po definiciji "too much money is chasing too few goods". Možeš ti printati novac koliko god hoćeš, ako se ne kupuju roba inflacije nema. Zašto nema inflacije US, usprkos enormnom printanju novca ?

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Hoće li velika trojka poslušati vapaje ovog profesora? [lol]

http://www.moneyandmarkets.com/my-challenge-to-sp-moody%E2%80%99s-and-fitch-downgrade-the-long-term-debt-of-the-united-states-before-it%E2%80%99s-too-late-39029

kaze kardum da crobexslijedi svjetske indekse
jel mi mozete reći gdje se tako uči lagati
meni su u pionirama rekli da moram biti dobar drug slušati starješine a ne lagati u facu

crobex plus 1,6 posto cac oko 9 i po
e moj kardume jadna li ti zemlja

Postanite Eu-robovi

Hoće li velika trojka poslušati vapaje ovog profesora? [lol]

http://www.moneyandmarkets.com/my-challenge-to-sp-moody%E2%80%99s-and-fitch-downgrade-the-long-term-debt-of-the-united-states-before-it%E2%80%99s-too-late-39029

Demolish S&P, Moody’s and Fitch before it’s too late.

Rekao sam da će na vijestima reći upola manje. rekli sad na RTL-u da je Evropa porasla 5 %.

kaze kardum da crobexslijedi svjetske indekse
jel mi mozete reći gdje se tako uči lagati
meni su u pionirama rekli da moram biti dobar drug slušati starješine a ne lagati u facu

crobex plus 1,6 posto cac oko 9 i po
e moj kardume jadna li ti zemlja

slijediti znači ići u istom smijer, oni +, mi +… dakle slijedimo ih.

Doduše iznos je skaliran sa nekim faktorom. Glavno da je smijer isti 😀

Francuske banke su izložene 25% ukupnog grčkog duga, zato je CAC vesel.
Švicarska 20%, Njemačka 15%.

Rekao sam da će na vijestima reći upola manje. rekli sad na RTL-u da je Evropa porasla 5 %.

što su lagali???

kakva nam je država ja sam sretan da uopće rastemo, pa koliko je da je!!!

ma kakav cash-r-a, 100% in

JL: Posljednju kap nafte ljudi će potrošiti 22. listopada 2047. godine u 20:58!

Ovo slušam od davne 70-te kako nestaje nafte. Najjači su mi ovi nazovi znanstvenici koji pojma nemaju koliko uopće nafte ima u zemljinoj utrobi ali bitno da se jeftino druka. [lol] [lol] [lol]

JL: Posljednju kap nafte ljudi će potrošiti 22. listopada 2047. godine u 20:58!

Ovo slušam od davne 70-te kako nestaje nafte. Najjači su mi ovi nazovi znanstvenici koji pojma nemaju koliko uopće nafte ima u zemljinoj utrobi ali bitno da se jeftino druka. [lol] [lol] [lol]

To je jutarnji list. Oni su procijenili kolike bi mogle biti rezerve u Kuljišu. Za ostalo nisu bili u mogućnosti izvršiti procijene.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Nije to iz jutarnjeg, nego iz http://www.energy.eu.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Danas je bila ostra reakcija na eu bailout, sutra i sljedećih nekoliko dana ćemo tek vidjeti dali će "kompanija" dozvoliti daljnji rast.

ma kakav cash-r-a, 100% in

New Report

Close