http://www.moneyandmarkets.com/europe-wants-a-lower-euro-39020
[/quote]
Name: Bryan Rich – ANGLOSAKSONAC! [cool]
[/quote]
ja govorim o sadržaju teksta a ne o porijeklu onoga tko ga je napisao 😀
http://www.moneyandmarkets.com/europe-wants-a-lower-euro-39020
[/quote]
Name: Bryan Rich – ANGLOSAKSONAC! [cool]
[/quote]
ja govorim o sadržaju teksta a ne o porijeklu onoga tko ga je napisao 😀
[/quote]
Onda si loše upućen i ne pratiš što se događa u svijetu.
Zapatero je zadužio špamjolske tajne služe da ispitaju ulogu ANGLOSAKSONSKIH medija u kreiranju slučaja GRČKA!
Ako znaš da se većina GURUA kladila na pad EUR-a – sve ti je jasno.
Internet radi čuda a samo GURUI masno zarađuju.
Možda se nešto promjenilo ovih dana!
Cijela EU ima 1,5 triliona, Kina 1,2 triliona, SAD 1,05 triliona i Japan oko pola triliona $
Čega? Sira?
Ako znaš da se većina GURUA kladila na pad EUR-a – sve ti je jasno.
[cool]
’09
novčana masa
USA +14%
EU+13,7%
GDP
USA +5,5%
EU +0,5%
još je euro prejak prema pokazateljima jer ovo 1,25-1,40 je ravnotežna razina s koje je krenulo sve…hoćemo paritet!
[cool]
’09
novčana masa
USA +14%
EU+13,7%
GDP
USA +5,5%
EU +0,5%
još je euro prejak prema pokazateljima jer ovo 1,25-1,40 je ravnotežna razina s koje je krenulo sve…hoćemo paritet!
[/quote]
Purchasing power parity EU zone je veća od USA – jeli tvoja želja za RAVNOTEŽOM utemeljena?
evro će da vam se sruši ko kula od karata sinovci moji, a za njim i belosvetski indexi.
ne bojte se prodat ćete na odbijancu.
evro će da vam se sruši ko kula od karata sinovci moji, a za njim i belosvetski indexi.
Nema rušenja Eura dok je tu Merkelica. Ženska, hvala bogu, kuži prljave igre i zna zbrojiti dva i dva za razliku od nekih naših političara i prodanih duša u ostatku EU. [lol]
smanji dozu ili promijeni dilera
Zapatero je zadužio špamjolske tajne služe da ispitaju ulogu ANGLOSAKSONSKIH medija u kreiranju slučaja GRČKA!
Zaptero nema pojma. Isti je kao njegovi Grčki kolege i zato se uplašio. I ima se zašto bojati.
Ostatku Europe (Njemačkoj, Nizozemskoj, i drugim izvonicima) slabljenje eura odgovara.
Priče o tome kako želi jak euro su čisti blef. Jer ako rade na tome (dirigirano slabljenje valute a na način da se iskorištava “muka drugih”, “nesreća nekih malih članica” koje se moraju žrtvovati za zajedničko dobro… makar i nesvjesne toga…) naravno da moraju skriti tragove, najbolji način je glumiti da su im interesi sasvim suprotni.
Kada se takve stvari rade – samo uski krug ljudi to smije znati, nikakvo čudo da Zaptero nema pojma što se događa i koji su viši interesi EU, pa onda i on podlegne onome što se javno govori, i sam sudjeluje u širenje poluinformacija.
Jasno je da hedge fondovi imaju važnu ulogu u prizemljenju EUR, oni su američka ruka u ispunjavanju zajedničkog američko-europskog plana (mediji su tu tek najbenignija dodatna vrsta alata koji se koriste).
Jako je važno za konkurentnost Europe u odnosu na istočnjake valutu spustiti prema USD, kako bi zajedno mogli od tih razina u višegodišnje slabljenje prema košarici svjetskih valuta, kao protutežu Kinezima prije svega. Naime Kinezi: ne žele ojačati svoju valutu! Ako oni igraju grubo – mogu i US+EU. Oni će svoje oslabiti! Nije baš da i imaju puno izbora, ali pametno iskorištavaju priliku.
Nema rušenja Eura dok je tu Merkelica. Ženska, hvala bogu, kuži prljave igre i zna zbrojiti dva i dva za razliku od nekih naših političara i prodanih duša u ostatku EU. [lol]
[/quote]
u krivu si………….
baš Nemcima najviše odgovara deprecijacija