Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ova situacija me jako podsjeća na onu kada su Ameri izglasavali Bill Out…mislim da mi koji smo tada bili u dionicama, taj dan nikada nečemo zaboraviti

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Bundestag odobrio pomoć Grčkoj.
Njemačka – rast industrije u 3. njesecu +4%!
Sami Njemci mogu izvući Grke iz problem.

Njemačka javnost se nema što buniti glede pomoći Grčkoj. Ništa se ne daje bespovratno, daje se kredit. Uostalom, svoju industriju su 60-ih, 70-ih i 80-ih izgradili na jeftinoj istočnjačkoj radnoj snazi, Turcima, Jugoslavenima pa i Grcima. Oni su radili i sklapali BMW-e u halama dok je to Njemcima bio sramotan posao. Sad je vrijeme da stave leđa za sve te godine, ili će to biti i njihov kraj.

Španjolci +2,0% [thumbsup]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

U.S. futuresi oko 1% u plusu, pa tko tu koga …?

Media

There has been considerable controversy about the role of the English-language press in the regard to the bond market crisis.[89][90] The Spanish Prime Minister has ordered Spanish intelligence services to investigate the role of the "Anglo-Saxon media" in fomenting the crisis.[91][92][93][94] No results have so far been reported as a result of this investigation.

According to the Spanish newspaper "El Pais", "the National Intelligence Center (CNI) was investigating "whether investors’ attacks and the aggressiveness of some Anglo-Saxon [sic] media are driven by market forces and challenges facing the Spanish economy, or whether there is something more behind this campaign.".[95][96][97] The Spanish Prime Minister has suggested[98] that the recent financial market crisis in Europe is an attempt to draw international capital away from the Euro[99] in order that countries, such as the U.K. and the U.S. can continue to fund their large external deficits which are matched by large government deficits.[6] The U.S. and U.K. do not have large domestic savings pools to draw on and therefore are dependent on external savings.[100] This is not the case in the Euro Area which is self funding.[101]

The Greek Prime Minister Papandreou is quoted as saying that there was no question of Greece leaving the euro and suggested that the ­crisis was politically as well as financially motivated. "This is an attack on the eurozone by certain other interests, political or financial".[102]

Meni izgleda da se zvijer koja je dosad financirala kampanje svih američkih predsjednika i bila kostur svjetske ekonomije otela kontroli. Naravno, radi se o GS. Čini mi se da idu sami protiv svih, nisu ih trebali dirati, očito drže u svojim rukama cijeli svijet. Užas.

Nije da se hvalim, ali ja sam naslucivao nasrtaj na GS. Kad su pali Tenori iz HFP, bilo je samo pitanje dana kad ce uskok uskocit u GS i pobrati im sve one 5,25” diskete i pokazat ima da nitko nije iznad zakona.

Meni izgleda da se zvijer koja je dosad financirala kampanje svih američkih predsjednika i bila kostur svjetske ekonomije otela kontroli. Naravno, radi se o GS. Čini mi se da idu sami protiv svih, nisu ih trebali dirati, očito drže u svojim rukama cijeli svijet. Užas.

najavio sam to prošli tjedan potpisom.
sad su već Llyoda osobno uzeli na zub, what a misteka to makea. [sealed]

[/quote]

pa zna se ko će bit jedine žrtve te borbe………..obični civili …….ili ti po moderno
"kolateralne žrtve"…………ili ti ovčice po seljački……

[/quote]

Na američkim izborima 2000-e godine najveći sponzor Republikanaca je bio Enron, najveći sponzor Demokrata je bio Enron. Enron danas ne postoji.

To je jednostavno prevelika ekonomija i preveliko tržište da bi jedna firma mogla to kontrolirati. GS nije u US, ono što je Agrokor u HR, čak ni blizu. Puno je veći utjecaj banaka na Kanadsku nego na US politiku.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

evo jučer otvorio long na ftse na 5255……reko da čekam još danas da
dodam ali naravno ubilo me sa stoplossom……no eto i uz te anomalije vratilo
se nazad jer je jučer bio lijepi buy signal za odbijanac na ftse……..
jučer sam to i napiso puno prije one dramaturgije………..

Ova situacija me jako podsjeća na onu kada su Ameri izglasavali Bill Out…mislim da mi koji smo tada bili u dionicama, taj dan nikada nečemo zaboraviti

prvi ili drugi put?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nezaposlenost u usa povecana 0.02% [undecid] al ga sibaju lose vjesti…oce na silu okrenut u bear…..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close