Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Utjecaj kretanja svjetskih indeksa i cijene nafte na TK Hrvatska

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Euro – USD 1.2663 +0.0068 (0.54%)
USD – JPY 91.5600 +2.5800 (2.90%)
GBP – USD 1.4660 -0.0130 (-0.88%)

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Dax bi mogao pasti i do 4600 ako se ne odrzi sada na 5800..

mislim da čemo mi danas za divno čudo rasti jer više je i vrijeme za jedan odbijanac……

Sam Bangladeš i Širilanka su na ovo reagirali zeleno. To bi nam mogli biti uzori…

who dares, wins

ma kako god da bilo nema ni teoretske šanse da se ovo ječer dogodilo zbog nekakvih grka……mislim allo….svaka čast grčkoj, al to ni u ovoj jučerašnjoj priči…..

Sam Bangladeš i Širilanka su na ovo reagirali zeleno. To bi nam mogli biti uzori…

gdje to vidiš?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-ma%2c-crobex-je-super…pogledajte-samo-dow-jones,76931.html

http://www.seebiz.eu/hr/burze/wall-street-pogresno-upisani-nalog-izazvao-kaos!%3f,76945.html

gdje to vidiš?
[/quote]
Bloomberg

who dares, wins

Nasdaq je rekao da je rad s drugim tržištima da istraži što se dogodilo između 03:00 14:40 ET u vrijeme ronjenja. On je kasnije rekao je istraživao mogući pogrešni transakcija koje se provode na nekoliko naslova među 15:00 14:40 ET.

Razlike između jako izražen tijekom određenih vrijednosti su oživjeli kritika iznimno brze transakcije, provodi korištenjem sofisticiranih računala.

Neki su izrazili zabrinutost da regulatori ne gube kontrolu na tržištu u svijetu algoritamske trgovanja.

"Vjerojatnost da će se velike brzine superračunala generirati lažni transakcija i stvoriti kaos još jednom ponavlja i danas", rekao je Sen Edward Kaufman u priopćenju.

"Borba za algoritme (…) mora biti smješten unutar regulatornog okvira smisla."

Edward Kaufman i drugi demokratski senator Mark Warner, tražeći da Kongres istražiti uzroke kolapsa US tržišta, koji je u svojoj najspektakularniji, vidjela gotovo 1.000 milijardi dolara tržišne kapitalizacije uzlijetanje dim.

Chuck Mikolajczak, Danielle Rouquié za francuske službe

who dares, wins

Dax je otvorio na oko -2%, sada je već na ispod -%1, no sada nam je ATX vrlo blizu i treba uhvatiti priključak kad su se već tako junački iskorigirali…

Crobex se nama što korigirati jer ostale nismo ni slijedili u rastu.., ovo danas ako krene loše i odemo u ambis biti će izrežirano, a onda slijedi jeftina kupovina od paničara i drhtavaca…

Želim svima jeftinu kupovinu, ja municije nemam, ništa ne prodajem, samo otužno/euforično promatram…..

sretno svima…

Spain 35 +0.13%
CROBEX -1,38% [angry]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Meni izgleda da se zvijer koja je dosad financirala kampanje svih američkih predsjednika i bila kostur svjetske ekonomije otela kontroli. Naravno, radi se o GS. Čini mi se da idu sami protiv svih, nisu ih trebali dirati, očito drže u svojim rukama cijeli svijet. Užas.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

New Report

Close