Euro – USD 1.2663 +0.0068 (0.54%)
USD – JPY 91.5600 +2.5800 (2.90%)
GBP – USD 1.4660 -0.0130 (-0.88%)
ma kako god da bilo nema ni teoretske šanse da se ovo ječer dogodilo zbog nekakvih grka……mislim allo….svaka čast grčkoj, al to ni u ovoj jučerašnjoj priči…..
Sam Bangladeš i Širilanka su na ovo reagirali zeleno. To bi nam mogli biti uzori…
gdje to vidiš?
Nasdaq je rekao da je rad s drugim tržištima da istraži što se dogodilo između 03:00 14:40 ET u vrijeme ronjenja. On je kasnije rekao je istraživao mogući pogrešni transakcija koje se provode na nekoliko naslova među 15:00 14:40 ET.
Razlike između jako izražen tijekom određenih vrijednosti su oživjeli kritika iznimno brze transakcije, provodi korištenjem sofisticiranih računala.
Neki su izrazili zabrinutost da regulatori ne gube kontrolu na tržištu u svijetu algoritamske trgovanja.
"Vjerojatnost da će se velike brzine superračunala generirati lažni transakcija i stvoriti kaos još jednom ponavlja i danas", rekao je Sen Edward Kaufman u priopćenju.
"Borba za algoritme (…) mora biti smješten unutar regulatornog okvira smisla."
Edward Kaufman i drugi demokratski senator Mark Warner, tražeći da Kongres istražiti uzroke kolapsa US tržišta, koji je u svojoj najspektakularniji, vidjela gotovo 1.000 milijardi dolara tržišne kapitalizacije uzlijetanje dim.
Chuck Mikolajczak, Danielle Rouquié za francuske službe
Dax je otvorio na oko -2%, sada je već na ispod -%1, no sada nam je ATX vrlo blizu i treba uhvatiti priključak kad su se već tako junački iskorigirali…
Crobex se nama što korigirati jer ostale nismo ni slijedili u rastu.., ovo danas ako krene loše i odemo u ambis biti će izrežirano, a onda slijedi jeftina kupovina od paničara i drhtavaca…
Želim svima jeftinu kupovinu, ja municije nemam, ništa ne prodajem, samo otužno/euforično promatram…..
sretno svima…
Meni izgleda da se zvijer koja je dosad financirala kampanje svih američkih predsjednika i bila kostur svjetske ekonomije otela kontroli. Naravno, radi se o GS. Čini mi se da idu sami protiv svih, nisu ih trebali dirati, očito drže u svojim rukama cijeli svijet. Užas.